Nyheder 7. december 2012

Carl-Mar Møller: Kvinderne skal styre Danmark

Den bizarre sexolog og terapeut ser gerne, at hunkøn overtager al magt
Giv al magt til kvinderne, mener Carl-Mar.
Giv al magt til kvinderne, mener Carl-Mar.
Foto: Dan MariegaardI virkeligheden kommer det vel ikke som den store overraskelse - kontroversielle Carl-Mar Møllers seneste udmelding. For hans motto har altid været "Pik er gud - fissen har magten".

Carl-Mar: Hold om hinanden

Men nu går sexologen fra Kokkedal alligevel skridtet videre og bliver langt mere konkret om sine holdninger til kvinder og magt. Han mener således, at kvinderne skal overdrages al magt i samfundet.

Det skriver han på sin Facebook-profil.

- Jeg glæder mig til at kvinden får magten i samfundet . Selvom jeg selvfølgelig er uenig med kvinder om drenge-opdragelse, og er utilfreds med at mange kvinder ikke vil indrømme de fejl, de gør overfor manden, der gør ham fjern og bange for nærhed, synes jeg alligevel det vil være godt, hvis kvinderne kunne få magten i vores samfund i en periode.

Hvis kvinderne fik magten, vil børnene få langt bedre institutioner, flere pædagoger, flere socialrådgivere, ingen ventelister, følelserne og samværet vil komme i højsædet. Der vil blive lavet en lang række TVudsendelser om børneopdragelse og parforhold.

Kvinderne vil føre en politik,der er mere i overensstemmelse med vores følelsesliv og det er det mest smarte og mest intelligente, set ud fra et økonomiske synspunkt, på lang sigt, skriver han.

Carl-Mar: Vanvittig forvandling

Sponsoreret indhold