Nyheder28. november 2012

Carl Mar: Hold om hinanden uden tøj på

Sexterapeuten anbefaler, at man bruger 30 min. om dagen på nøgenkram
https://imgix.seoghoer.dk/media/8e75e1dd9e6840bd8068684b4c91b455.jpg
 Foto: Dan MariegaardDen spøjse sexolog og parterapeut Carl-Mar Møller er altid garant for et sjovt indslag, en vanvittig pik/kusse-kommentar - eller en prut midt i et fint selskab.

Men han er også særdeles aktiv på sin Facebook-side, hvor han nærmest dagligt kommer med kommentarer om sex og samliv - ofte i meget bramfri toner.

Således også i dag, hvor Carl-Mar gør sig klog på folks vaner i sengen. For bør man altid have sex, når man ligger der? Hvorfor ikke bare kramme uden tøj på?

- Jeg har sovet sammen med mange forskellige kvinder, og jeg har elsket med omkring halvdelen af dem. Cirka tredive forskellige kvinder har jeg sovet med uden at elske med dem, og jeg har lagt mærke til, at når man ligger dér hud mod hud, så sker der en nærmest elektrisk udveksling af energi.

Carl-Mar: Vanvittig forvandling

Og præcis som man tænder mere på nogle partneres kropslugt end andres, kan man også tænde på den bølgelængde, et andet menneskes udstråling har. Det føles som en opladning af mit indre batteri, skriver Carl-Mar.

Jeg kan anbefale, at man holder om hinanden i ca. 30 min. hver dag uden tøj på og uden sex. Så kan man dyrke sex på et andet tidspunkt, lyder opfordringen fra særlingen.

Carl-Mar: Dýbt chokeret

Sponsoreret indhold