Nyheder7. november 2016

"Cafe Hacks" Søren Dahl: Jeg mangler stadig et par royale

Den 58-årige radiovært har haft fornøjelsen at interviewe adskillige kendte personligheder i løbet af sin karriere, men han mangler stadig nogle royale i hus.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/soere.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Mads Mikkelsen, prins Joachim og Renée Toft Simonsen er blot nogle af gæsterne, der pryder de brune trævægge i den aarhusianske Café Hack.

Det er nemlig de færreste, der har taget sig en snak med så mange kendte personligheder uge efter uge, som Søren Dahl har.

Men den 58-årige "Cafe Hack"-vært er ikke helt tilfreds endnu, og mener at der mangler nogle royale på gæstelisten i den kendte radiocafé.

– Der var engang, hvor jeg sagde, at hvis jeg kom til at interviewe Paul McCartney, skulle jeg ikke bede om mere. Og nu beder jeg om mere, griner Søren Dahl, der havde æren af at tale med eks-beatlen i 2004.

Dronning Margrethe, kronprins Frederik og tidligere udenrigsminister Uffe Ellemann er stadig på ønskelisten, selv om de har afslået at tage en snak med thyboen.

Men hvis kronprinsessen eller dronningen nu skulle omstemme sig, så har den tidligere kapelmester allerede forberedt nogle spørgsmål.

– Jeg ville høre om hverdagen, når man er far til fire børn, eller om at være mor, der har opdraget to prinser. Og komme ind på det skifte, at man skal sætte sig selv i anden række, fortæller P4-værten til SE og HØR.

Sponsoreret indhold