Nyheder20. oktober 2009

Søren Dahl: Overgår alle andres lyttertal

Søndag efter søndag sidder der troligt omkring 1 million danskere ved radioen og følger den joviale radioværts program på P4
Søren Dahl er Danmarks mest populære radiovært og runder nu sit program nummer 500
Søren Dahl er Danmarks mest populære radiovært og runder nu sit program nummer 500
 Foto: All Over

Danmarks mest populære radioprogram har tæt på en million lyttere. Mange flere end ethvert kvalitetsprogram på TV. Og det er i sig selv en præstation.

På søndag den 25. oktober runder "Café Hack" udsendelse nummer 500.

Det startede som et eksperiment på hverdags-eftermiddage. Siden holdt det flyttedag til søndag formiddag, og i dag er "Café Hack" på P4 blandt de allermest populære radioprogrammer i Danmark.

Man kan ikke sige "Café Hack" uden samtidig at sige Søren Dahl.

Musikpædagogen og showmanden har været vært på hvert eneste af de hidtidige 499 programmer.

Han er det også på søndag den 25. oktober, når tæt på 1 million lyttere vil sætte sig til rette med formiddagskaffen for at høre jubilæumsudgaven.

Livsglæden er den gennemgående stemning i "Café Hack". Søren Dahl er meget andet end interviewer - som vært er han også en showmand.

- Man skal helst være lidt glad i låget, når man har lyttet til programmet. Jeg bliver selv glad, hver eneste gang jeg står foran publikum på cafeen - ellers ville jeg også være et skarn! Det er jo et privilegium at møde så mange spændende mennesker, som jeg har lejlighed til, siger Søren Dahl til jp.dk.

Sponsoreret indhold