Nyheder24. marts 2017

Café Hack-vært fyret - nu har han fået nyt job

Radioprogram på Café Hack i Aarhus genopstår i nyt format hos YouSee med radiovært Søren Dahl.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hack.jpg
 (Foto: All Over)

Radioværten Søren Dahl har fået nyt job hos YouSee, hvor han skal lave et nyt samtaleprogram. Det har endnu ikke fået et navn, men det kommer til at foregå delvist på Café Hack ved Aarhus Teater og delvist rundt i landet.

Det oplyser YouSee i en pressemeddelelse.

- Vi sætter sammen med YouSee et helt nyt program i søen, men glæden ved at fortælle historier og møde nye mennesker er den samme som altid, siger Søren Dahl i meddelelsen.

- Jeg har i 35 år rejst rundt i landet for at møde og tale med danskerne, og jeg elsker det, lyder det fra Søren Dahl.

Han var i 14 år vært på DR's radioprogram Café Hack, der i starten af marts blev lukket efter at have brudt DR's retningslinjer for sponsorater.

Radio24Syv kunne i februar afsløre, at P4-programmet Cafe Hack over en årrække tjente mindst en million kroner på at sende radio fra forskellige destinationer rundt omkring i Danmark.

En række steder betalte radioprogrammet, der produceres af selskabet SK Productions, for at lægge vejen forbi, men det var altså over grænsen.

Café Hack var med omkring en million lyttere om ugen et af de mest aflyttede programmer på DR.

Det nye YouSee-format kommer til at indeholde musik og samtaler med kendte mennesker - præcis som det hedengangne Café Hack.

Det kan høres på Facebook. YouSee-kunder kan også lytte til det på deres infokanal eller via YouSee Musik-appen. Programmet har premiere 9. april og sendes herefter hver søndag.

Christian Morgan, mediedirektør i YouSee, er glad for samarbejdet.

- Vi vil gerne levere godt og unikt indhold til alle vores kunder, og samarbejdet med Søren Dahl skaber forhåbentlig glæde blandt vores lidt ældre kunder, siger YouSee-direktøren.

Han erkender dog samtidig, at nogle måske vil finde det udfordrende at skulle lytte til programmet på nye platforme.

- Jeg er klar over, at det for mange er helt nyt at skulle lytte med via Facebook eller en app, siger Christian Morgan, der vil hjælpe lyttere på vej med brugervenlige introduktionsvideoer.

YouSee ejes af telegiganten TDC og sælger tv, bredbånd og mobiltelefoni.

Sponsoreret indhold