Burhan og Bjerg værter på DMA

Foto: Claus Poulsen Kaspar Wenstrup

12. november ser et nyt makkerpar dagens lys, når Burhan G og Rasmus Bjerg er værter på årets udgave af Danish Music Awards. 

Og de to værter glæder sig til at arbejde sammen. 

- Det er en kæmpe ære at skulle dele scenen med Rasmus. Jeg er stor fan. Jeg synes, han er en af landets dygtigste skuespillere, og jeg glæder mig til en aften, hvor dansk musik er i centrum. En aften, hvor både nye navne og etablerede musikere mødes i et fælles forum og hylder al den kreativitet og de musikalske succeser, der har samlet branchen - og vigtigst af alt publikum - i løbet af det sidste års tid. Vi har så meget at være stolte af både herhjemme og i udlandet, hvor danske musikere for alvor begynder at markere sig i disse år, siger Burhan G i en pressemeddelelse, som TV 2 har sendt ud.

Mens Burhan G sender en seriøs hilsen af stadig til Rasmus Bjerg, så bruger Bjerg selv lidt mere humor - præcis som man kender ham. 

- Burhan er en elegantier, og jeg tror, vi hurtigt finder hinanden. Jeg mener - vi er jo begge rimeligt generte, begge rimeligt dygtige, lugter begge rimeligt godt og ser begge rimeligt godt ud. Rimeligt godt. Jeg glæder mig til at skulle bidrage til festen i Forum. For det er, hvad DMA er - et brag af en fest. Og måske får jeg endda Burhan overtalt til at synge duet, siger Rasmus Bjerg i pressemeddelelsen.

Danish Music Awards 2016 bliver afholdt i Forum. Samme sted som Christopher og Anders Breinholt var værter sidste år. 

Se flere billeder af Burhan G i galleriet herunder

Burhan G

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close