Burhan G: Jeg kommer fra ingenting

Burhan G

Burhan G

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Fra en opvækst i et betonbyggeri i Brøndby Strand til feteret sanger og en del af Zobel-dynastiet, som er kendt for både rigdom, skandaler og et nært venskab med kongefamilien.

Det er noget af en forandring, som er sket i 34-årige Burhan G’s liv. Og det har krævet hårdt arbejde for ”Toppen af poppen”-deltageren at nå dertil, hvor han er i dag.

– Uden at snakke dårligt om folk, der er født til velstand ... Det ville jeg jo ønske, at jeg også var, men det er jeg sgu ikke. Jeg kommer fra ingenting. Fra Brøndby Strand, hvor man kun kunne tre ting: Hænge ud, hænge ud og hænge ud, sagde Burhan G i 2011 til Ekstra Bladet og fortsatte:

– Men jeg nægtede og vidste bare, at jeg skulle noget andet. Sådan har jeg det stadig. Jeg er nået hertil og har ikke tænkt mig at slappe af. Der er ikke nogen, der skal tage det her fra mig. Den mentalitet at ville noget for enhver pris kommer nok af, at man ikke har haft noget, uddybede sangeren. 

Artiklen fortsætter under billedet ...

Burhan G

Sådan kender vi Burhan G på scenen – her på Samsø Festival i 2013, hvor han ikke var bleg for at vise sin trænede overkrop – og sine mange tatoveringer – frem. (Foto All Over) 

Burhan G: Fra kordreng til stjerne

Til trods for det har sangeren haft en god opvækst i en kernefamilie. Og ud over tiden i Københavns Drengekor på Sankt Annæ Gymnasium var det i Brøndby Strand, at Burhans musikdrømme for alvor blev vakt til live.

Her delte han gård med de tre lidt ældre gutter fra Outlandish – Isam, Waqas og Lenny – og mødet med dem blev startskuddet til Burhans sangkarriere.

– Jeg var den lille irriterende møgunge, der bed sig fast og ville med, men de var rigtig søde, og det var en kæmpe ting for mig at komme med på kor meget tidligt i forløbet, før de fik pladekontrakt og så de næste fem år, har popstjernen tidligere fortalt til GAFFA.

Siden har han haft stor succes som solist med hits som ”Jeg vil ha’ dig for mig selv”, ”Tag hvad du vil”, ”Jeg’ i live”, ”Din for evigt” og ”Lucy”. 

– Folk spørger mig: ”Hvorfor bliver du ikke til efterfesten? Hvorfor går du ikke til biografpremierer?”. Men for mig er det sådan, at så slapper jeg af på den. Jeg ved, hvad jeg kommer fra, og hvor hårdt jeg har knoklet for at nå hertil. Og én ting er sikker: Jeg skal ikke tilbage, lød det til Ekstra Bladet

Artiklen fortsætter under billedet ...

Burhan G og Lukas Graham var bare nogle af de mange sangere og grupper, der kiggede forbi Sølund Musik-Festival

Burhan G (Foto: Dan Mariegaard)

Burhan G er far og forelsket

Men det er ikke kun karrieren, der er godt styr på – også kærligheden kører på skinner for den tatoverede sanger.

Siden 2012 har Burhan dannet par med Sarah Zobel på 43 år og selv om psykologen og jetsetkvinden i forvejen havde to børn, Roberta, 16, og Vincent, 11, med eksmanden Alexander Kølpin – og egentlig troede, det var slut med bleskift og vågne nætter – blev hun og den ni år yngre popsmed i december 2015 forældre til sønnen Dallas.

– For mig var det alt eller intet, hvis Burhan og jeg skulle have en fremtid sammen. Han er 32, og det er de færreste mænd, der trods alt ikke vil have et barn på et tidspunkt, sagde Sarah Zobel til magasinet Gravid, mens hun ventede sin yngste.

– Det var ikke et krav fra hans side. Men jeg havde ikke lyst til at leve et liv sammen med en mand, som er så familiefunderet, uden at kunne opfylde hans ønske. Når man elsker et andet menneske, vil man også gerne opfylde hans drømme, ligesom han opfylder mine, fortalte hun. 

Artiklen fortsætter under billedet ...

burhan g

Sarah Zobel og Burhan G (Foto: All Over)

Privat danner sangeren par med Sarah Zobel, og sammen har de sønnen Dallas, som til december fylder to.

I et interview med ALT for damerne i 2013 blev Burhan spurgt, hvad han faldt for ved sin kæreste:

– Det nemmeste i verden ville være at sige, at det er, fordi vi er så ens på mange punkter – for det er vi – men det er vi på den anden side overhovedet ikke. Og det er jo det, jeg får øje på hele tiden og tænker, hold kæft mand, hvor er hun et spændende menneske. Det er lidt som to legoklodser, der bare passer sammen, lød det blandt andet.  

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close