Nyheder8. april 2022

Burger King får igen bøde og sur smiley: Gamle fødevarer, indtørret mad og grønt snavs

For anden gang i træk har restauranten ikke levet op til fødevarekontrollens retningslinjer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ipurestockx675283.jpg
 Foto: MEGA

Burger King i Hillerød fået en sur smiley og en bøde på 15.000 kroner, fordi rengøringen på stedet ikke lever op til kravene.

Det fremgår af Fødevarestyrelsens kontrolrapport fra 29. marts.

Tilbage i februar fik samme restaurant ligeledes en sur smiley og en bøde, da fødevarekontrollen blandt andet fandt snavs og fødevarer, der var blevet for gamle.

Og det er der på ingen måde blevet rettet op på.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/burger_king_hilleroed_skraafoto.png
 Foto: Skråfoto

Burger King på Sigrunsvej 4 i Hillerød har stadig ikke fået styr på rengøringen og må indkassere endnu en sur smiley. Foto: Skråfoto

Myndighederne fandt blandt andet fritureolie på gulvet, indtørret ost og mayonnaise i kølemontrerne og indtørrede mælkeprodukter på softicemaskinen.

Sodavandsmaskinen var helt klistret af indtørret sodavand, på kaffemaskinen var der mælkerester fra dagen før, og i køleskabet var der indtørrede mælkerester i bunden, på hylderne og op og ned af siderne.

I kølerummet og i opvaskemaskinen, fandt man både grønne, hvide og røde belægninger.

Desuden blev der igen fundet for gamle fødevarer.

– Vi får gjort rent straks, lyder det fra en Burger King-repræsentant i kontrolrapporten.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra Burger King, men det har i skrivende stund ikke været muligt.

Det er beklageligt

Burger King sendte på skrift denne kommentar til SE og HØR efter første den sure smiley tilbage i februar:

"Vi er bekendt med Fødevarestyrelsens anmærkninger ved deres sidste besøg i restauranten i Hillerød."

"Udskiftninger af den daglige ledelse og drift i restauranten, har på beklageligvis endt ud i en sur smiley."

"Vi er opmærksomme på punkterne i Fødevarestyrelsens rapport og vi arbejder på at udbedre dem hurtigst muligt."

"Vi har hos Burger King en række køkkenprocedurer, som vi altid arbejder med for at sikre høj fødevaresikkerhed i vores restauranter, ligesom vi også løbende orienterer Fødevarestyrelsen."

Sponsoreret indhold