Nyheder29. marts 2014

Brystoperationen gik galt

Efter en skønhedsoperation startede et sandt mareridt for reality-deltager Helene Ladegaard.
Prisen var høj for den perfekte krop
Prisen var høj for den perfekte krop
 Foto: All Over

Skønhedsidealet i dag er nærmest helt ude på overdrevet. Mange unge kvinder vil gå langt for at få den perfekte krop og en krop, som de ser i diverse blade.

Når man så pludselig kommer i søgelyset vil man gå endnu længere for at opnå det perfekte. Rigtig mange realitystjerne lægger sig gladeligt under kniven igen og igen.

LÆS OGSÅ: "For Lækker..".- Daniel: Undskyld, jeg var et svin

Det gælder også Helene Ladegaard, som man kender fra "For Lækker til Love" og "Divaer i Junlgen 2".

Men som med stort set alt her i livet er skønhedsoperationer forbundet med en vis risiko. En risiko, som Helene også kendte til.

Den for lækre-pige fik opereret brysterne større, fedtsuget lårene, fedt lagt ind i læberne og under øjnene. Det var derfor ganske naturligt, at tilstanden ikke var tip tiop dagen derpå. Men Helene Ladegaard havde det alligevel dårligere end som så i en længere periode. Det skirver veninden Irina Babenko på sin blog.

Efter alverdens antibiotikakure blev det åbenlyst for lægerne, implantaterne måtte ud på grund af den infektion, de havde skabt i Helenes krop.

LÆS OGSÅ: Irina kæreste med stjerne-dj

Så snart de kom ud fik Helene det bedre. Desværre, havde hun jo så ikke den krop, hun havde efterspurgt. Efter en så hård omgang, var der heller ikke udsigt til at få det lige med det samme, da der skal gå en rum tid, før man igen kan operere.

I dag har Helene haft mod til at forsøge at få lavet drømmebrysterne og anden gang gik heldigvis betydeligt bedre end første.

LÆS HELE HISTORIEN HER.

Sponsoreret indhold