Nyheder 14. april 2016

Brygmann og Paprika Steen: Som mand og kone

Smilene var store hos skuespillerne Paprika Steen og Lars Brygmann, der fredag havde premiere på ”Toves værelse” på Folketeatret, hvor de spiller ægtepar endnu en gang
  Publikum kvitterede med stående bifald i flere minutter efter Paprika Steens premiere som Tove Ditlevsen i ”Toves værelse”. Og Lars Brygmann, som spiller Ditlevsens fjerde mand, Victor Andreasen, er også begejstret for Paprika.  
  – Hun er helt fantastisk. Man bliver bedre af at spille sammen med hende. Hun betyder rigtig meget for mig. Det er fjerde gang, vi spiller mand og kone. Så det ender sikkert med, at vi bliver gift. Ej, det er nok meget godt, det bare foregår på scenen. Det tror jeg, drillede Lars Brygmann efter succesforestillingen. – Det har været en meget intens oplevelse, men det er ikke hårdt, når jeg spiller sammen med Lars. Han betyder alt for mig som medspiller. Han er skyld i 80 procent af det, jeg kan, smilede en glad Paprika, der i forrige uge afslørede, at hun atter er single.   
- Det ender sikkert med, vi bliver gift, drillede Lars Brygmann om sin "hustru" på scenen, Paprika Steen. (Foto: Claus Poulsen)  
  Eks’erne bakker op Begge Paprika Steens eks’er var i teatret for at bakke hende op: Eks-manden Mikael Rieks og også ekskæresten Casper Werner Vulpius. – Hun er fantastisk sej! Jeg synes, hun gør det hudløst ærligt, og jeg er meget imponeret og stolt af hende. Vi er stadig venner og har skrevet og snakket meget om hendes arbejde med stykket her, fortalte Casper Werner Vulpius.  
Paprikas ekskæreste Casper Werner Vulpius. (Foto: Claus Poulsen)  
Paprika Steens eks-mand Mikael Rieks var også til premieren for at hylde Paprika. (Foto: Claus Poulsen)    
Nikolaj Steen var også i Folketeatret for at hylde sin søster. Her er han sammen med Susse Wold. (Foto: Claus Poulsen)  
– Det er en spændende dame, det handler om, sagde Morten Grunwald om Tove Ditlevsen-stykket, inden han og hustruen Lily Weiding smuttede ind i teatersalen. (Foto: Claus Poulsen)  
(Foto: Claus Poulsen)   Kæmper med diskusprolaps Ægteparret Poul Nyrup Rasmussen og Lone Dybkjær tog det stille og roligt.  – Jeg har kæmpet med en diskusprolaps i to måneder nu, fortalte Lone Dybkjær, der håber, hun slipper for operation.  – Lige nu går tiden med at komme ovenpå, så jeg kan komme videre med tingene. Jeg er rimelig smertedækket, og det hjælper selvfølgelig på det.  – Jeg passer godt på hende, sagde Nyrup.   
(Foto: Claus Poulsen)   Maria Lucia har nok at se til for tiden.  – Jeg er i gang med dansetræning til musicalen ”Chicago”, som jeg skal lave på Det Ny Teater til januar, og så har jeg lige hørt de første sange til musicalen ”Jordens søjler”, som har premiere til oktober på Østre Gasværk Teater, fortalte musical-stjernen, der havde veninden Johanne med.   
(Foto: Claus Poulsen)   Tillykke, skat Amalie Dollerups kæreste, skuespilleren Andreas Jebro, spiller forfatteren Klaus Rifbjerg i forestillingen.  – Jeg er meget stolt af ham. Det er så superflot, sagde Amalie med et smil om sin seje kæreste, der fik et velfortjent premierekys efter tæppefald.  Amalie fylder 30 år den 15. april.  – Jeg skal fejre det ad et par omgange. Først med familie, og bagefter med venner. Det er okay at fylde 30. Det passer meget godt med det, jeg har oplevet.

(Foto: Claus Poulsen)

Sponsoreret indhold