Nyheder18. november 2015

Kærligheden brast: Lars Brygmann skilt efter 14 år

Skuespilleren Lars Brygmann og hans hustru Katrine Salomon Brygmann er efter 14 års ægteskab blevet enige om at fra hinanden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lars_og_katrine_brygmann_-_aop_-_web1.jpg
 Foto: All Over Press

Lars Brygmann og Katrine Brygmann har valgt at lade sig skille efter 14 års ægteskab. Det skriver Billed-Bladet.

Til bladet udtaler de:

- Selv om vi nu har valgt, at vi ikke er et par længere, så udgør vi stadig en familie sammen med vores to børn. Det har ikke været en nem beslutning, men vi er enige om den, siger Lars Brygmann og Katrine Brygmann.

Parret har sammen børnene Fernando på 15 år og Carlo på 12 år.

[node:aller-related-content]

Lars Brygmann blev kendt i den brede danske befolkning, da han spillede kriminalassistenten Thomas La Cour i TV-serien "Rejseholdet" på DR1. La Cour kunne med nærmest clairvoyantiske evner løse kriminalgåder ved at se spor, som det blotte øje ikke kunne spotte. Senere har Brygmann, der er bror til skuespilleren Martin Brygmann, også spillet med i TV-serierne "Lykke" og "Borgen" og gjort sig på det store lærred i film som "Kongekabale" og "Dirch".

Katrine Salomon Brygmann har også kendte relationer, da hun er datter af filminstruktøren Mikael Salomon, der blandt andet har instrueret et par afsnit af "Kammerater i krig" og har været nomineret til to Oscars for filmene Backdraft og The Abyss.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-cta_facebook_116.png
null

Sponsoreret indhold