Nyheder5. juni 2017

Bryan Rice skal spille Ole Henriksen: I love it!

Sangeren Bryan Rice har hovedrollen, når cremekongen Ole Henriksens eventyrlige liv rulles ud i musicalen ”I Love It – In Concert”. SE og HØR har testet, hvor ens de to herrer allerede er.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/1_152.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Når musicalen ”I Love It – In Concert” har premiere i Musikkens Hus i Aalborg d. 27. september 2017, vil Ole Henriksen være tilstede, mens Bryan Rice synger hans liv ud.

– Jeg er meget beæret over, at der laves en musical over mit liv. Og jeg tror, Bryan vil gøre det fantastisk, roser Ole Henriksen.

– Ole har inspireret mig på mange måder, når det handler om at tage valg i svære perioder, og når det handler om kærligheden. Jeg ser op til Ole og hans måde at gribe tingene an på. Han vælger altid den positive indstilling til tingene og til hverdagen, siger Bryan Rice til SE og HØR.

66-årige Ole Henriksen har aldrig svært ved at finde begejstringen frem, og Bryan har samme livsindstilling.

– ”I love it” udtrykker livsglæde. Det er en måde at sige, at tingene er fantastiske. Det handler om begejstring og taknemlighed. Det er vigtigt at udtrykke taknemlighed. Jeg har altid sagt, at livet er en gave, og jeg har så meget at være taknemlig for i denne verden. Man kan ikke altid gøre en forskel, men man kan gøre det så godt, som man kan, slår skønhedsguruen fast.

– Det er nogle ting, jeg også altid har levet efter. Når man er venlig over for andre mennesker, får man så meget igen, og man har ingen grund til ikke at være det, siger Bryan, der har det borgerlige navn Brian Risberg Clausen.

– Nemlig, du har ret, siger Ole.

Ole Henriksen er kendt for at sprede god energi, og det foregår ofte via dans.

– Dans er meget befriende og en måde at udtrykke sig selv på helt uhæmmet. Når man danser, bliver man glad og føler sig sexet. Vi danser ofte hjemme hos os. Laurence danser fantastisk godt, smiler Ole Henriksen.

– Jeg danser ikke en hel masse. Men jeg kan mærke, når jeg gør det som nu, eller når jeg er i byen, så bliver jeg glad, siger Bryan Rice.

På trods af at Ole er 66 år, er der stadig fart over feltet, og han elsker at spjætte.

– Et hop udtrykker en begejstring. For at holde min energi kørende, så danser og hopper jeg af begejstring. Det er noget børn gør enormt meget – for mig er det en form for jubel, smiler Ole.

– Når jeg holder koncerter og spiller numre, hvor jeg får lyst til at danse med, ender det altid med, at jeg hopper. Så der er noget livsglæde og spontanitet i det at hoppe, siger 38-årige Bryan.

Når Ole træder ind i et rum, så opstår der straks en aura af liv og glade dage, men indimellem har cremekongen også tid til eftertanke.

– Her til morgen sad jeg ganske stille og trak mig ind i hovedet på mig selv. Når jeg gør det, lader jeg mine batterier op og finder løsninger på tingene, siger cremekongen.

– Eftertænksomhed er en stor del af mit liv. Når jeg skriver mine sange, er jeg meget eftertænksom, og når jeg spiller koncerter, giver jeg den eftertænksomhed videre. Jeg glæder mig til at kommunikere nogle af de følelser ud, som Ole har haft i eftertænksomme perioder af sit liv, siger sangeren.

Christian Lund er valgt til at synge Oles mand Laurence. Han har tidligere haft en hovedrolle i blandt andet ”Klokkeren fra Notre Dame”.

Derudover er Nicoline Møller og Teit Samsø på rollelisten.

Sponsoreret indhold