Nyheder5. marts 2018

"Say Yes to the Dress": Brud vil vise cowboystøvler og tatovering frem

I denne aftens afsnit af "Say Yes to the Dress" vil en brud gerne vise sine cowboystøvler og tatoveringer frem til sit bryllup
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/say-yes-afs5.jpg
 Foto: Kanal 4

Når det femte afsnit af "Say Yes to the Dress" i aften ruller over skærmen, er det ikke en helt traditionel brud, vi støder på.

En af brudene i afsnittet, Katrine på 36, vil nemlig giftes i sine brune cowboystøvler, desuden er et af hendes krav til drømmebrudekjolen, at man kan se hendes store rygtatovering.

Brudekjolesælgeren Louise og designer Jesper Høvring er sat på lidt af en opgave, og det hjælper ikke på sagen, at hendes entourage også er meget krævende.

- Det er et lidt sjovt valg, siger Jesper Høvring i aftenens afsnit af "Say Yes to the Dress" om brudens valg af fodtøj.

- Jeg kunne godt forstå cowboystøvler, hvis de havde været nye eller bare i det mindste var nypudsede, men de er forholdsvis slidte, og jeg tænker lidt, at det er svært at finde en brudekjole, som decideret passer til de her cowboystøvler, vurderer den rutinerede kjoledesigner.

I klippet, som du kan se her, prøver Katrine en kjole med en masse blonder, men dommen er hård fra hendes entourage.

- Det ligner oldemors dug med T-shirt på, udbryder brudens veninde.

Se klippet her - videoen fortsætter under artiklen:

"Say Yes to the Dress" sendes i aften på Kanal 4 kl. 21, hvor du kan se, om Katrine med cowboystøvlerne ender med at finde sin drømmekjole.

Sponsoreret indhold