Nyheder2. marts 2016

Drømmebooking: Bruce Springsteen kommer til Horsens

Den legendariske rockmusiker Bruce Springsteen offentliggør endnu en koncert på dansk grund.
https://imgix.seoghoer.dk/media/4f5e8b947b804ebe9daa6888fa627be1.jpg
 Foto: Rex

Rockveteranen Bruce Springsteen kan glæde sig til at fylde Telia Parken med et skrigende publikum til sommer. Hans kommende koncert i København blev nemlig udsolgt på under en time.

Men nu er der håb for de fans, der endte med at klikke sig forgæves ind for at få billetter. "The Boss" vender nemlig tilbage til Danmark kun en måned efter koncerten i juni, og denne gang gæster den 66-årige musiker Horsens.

Og i Horsens lægger de ikke skjul på, at der er tale om en drømmebooking:

- Bruce Springsteen er den kunstner, som siden starten af Horsens & Friends, har stået øverst på vores ønskeseddel og derfor er vi fantastisk glade for at det endelig er lykkedes at få Springsteen til Horsens, udtaler Frank Panduro, direktør for Horsens & Friends, i en pressemeddelelse.

"Born in the USA"-sangeren byder inden for i CASA Arena i Horsens 20. juli. De to koncerter med Bruce & The E Street Band på dansk grund er en del af "The River Tour". Touren er en hyldest til bossens album "The River" navn, som i år kan fejre 35 års jubilæum.

Billetsalget til den nyannoncerede koncert i Horsens begynder 7. marts klokken 10.00 på Livenation.dk og TicketMaster BilletNet. Og hvis salget går lige så stærkt som med koncerten i København, er det bare med at holde sig klar ved tastaturet.

/ritzau/FOKUS

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_2.png

Sponsoreret indhold