Hollywood 20. januar 2014

Bruce Springsteen: Beundrer Kanye West

Se hvorfor rocklegenden ser op til den kontroversielle rapper
Selvom Bruce Springsteen i manges øjne er højt hævet over andre musikere, afholder det ham ikke fra at beundre andre talenter
Selvom Bruce Springsteen i manges øjne er højt hævet over andre musikere, afholder det ham ikke fra at beundre andre talenter
Foto: All OverSelv om de musikalsk ikke just ligner hinanden, er rockikonet Bruce Springsteen fuld af beundring for den til tider kontroversielle rapper Kanye West. Det fortæller han til radiostation NPR.

Det er blandt andet Wests perfektionisme og dedikation til musikken, som Springsteen synes om.

- Kanye West er utrolig. Der er så mange timer i de plader. Jeg så ham optræde på tv, hvor han fremførte sangen "Blood on the Leaves". Det var fantastisk, siger Springsteen under interviewet med den amerikanske radiostation.

Kanyw West og Kim Kardashian: Vil giftes i rummet

Men selv om den musikalske fornyelse, Kanye West bidrager med, er imponerende ifølge Springsteen, er det ikke alle lejligheder, musikken duer til. Eksempelvis er det ikke ligefrem Kanyes seneste album "Yeezus", der akkompagnerer Springsteen under en køretur.

- Jeg synes stadig, at han er meget interessant, men jeg hører det ikke nødvendigvis, mens jeg kører bil. Der har jeg en tendens til at falde tilbage til de numre, jeg lyttede til som barn, fortæller Springsteen under radiointerviewet og forklarer desuden, at han lytter meget til rapperen, fordi Wests musik fascinerer ham.

Springsteen er i øjeblikket aktuel med et nyt album, som bærer titlen "High Hopes".

Se hvilken verdenskendt rapper, der havde svært ved at optræde ædru

Sponsoreret indhold