Nyheder10. oktober 2008

Britney Spears: Taler ud om nedturen

Pop-prinsessen er åben og ærlig om sit seneste år, der har været fuld af skandaler
Britney er tilbage i topform, efter hun har været helt utilregnelig i de sidste par år
Britney er tilbage i topform, efter hun har været helt utilregnelig i de sidste par år
 Foto: All Over

Britney Spears havde kæmpesucces med sin musik, havde mand og to børn, da alt pludselig rablede for hende. Hun fatter ikke helt selv, hvorfor det gik galt.

- Når jeg kigger tilbage, tænker jeg: Jeg er en rimelig fornuftig person. Hvad fanden tænkte jeg på?, siger den 26-årige sanger, der har opført sig helt utilregneligt de sidste par år.

Britneys nedtur begyndte, da hun blev skilt fra eksmanden Kevin Federline. Senere skejede hun ud i byen, barberede sig skaldet og det hele kulminerede, da hun blev indlagt på et psykiatrisk hospital og mistede forældremyndigheden over sine to sønner.

- Jeg har været igennem en hel masse de seneste to-tre år, og der er meget folk ikke ved, fortæller hun.

Den unge stjerne er dog ved at dukke op til overfladen igen. Hun har et nyt album, Circus, undervejs og hun har fundet sin gamle form igen, ligesom man troede, at alt var tabt for hende.

Men Britney Spears må indrømme, at hendes status som mega-stjerne har haft sine omkostninger.

- Indimellem føler jeg mig ensom, fordi jeg ikke åbner mig så meget overfor andre. Der er hele tiden nogen, der vogter over mig, så jeg bliver nødt til at være sådan. Jeg er ligesom låst fast i min situation, og jeg tænker: Hvordan skal jeg klare det? Men jeg må bare klare det, og det gør jeg så - hver eneste dag, siger hun.

Britneys tanker om sin nedtur er fra en ny dokumentar, der er lavet af MTV.

Sponsoreret indhold