Nyheder27. maj 2014

Brian Holm: Min datter truet af andre børn

Derfor stod cykelstjernen frem
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/25c59495aa334245a8b4ab99307b94e5.jpg
 Foto: Kaspar WenstrupDen kendte tidligere cykelstjerne, Brian Holm, stod tirsdag frem og afslørede, at han var den "kendte sportsstjerne", der er sigtet for at sexkrænke en pige under 12 år.

LÆS OGSÅ: Brian Holms venner: Hvad fanden har du lavet?

Det gjorde han, fordi hans familie har lidt under sagen, hvor der fredag blev nedlagt navneforbud, hvorefter det ellers ville være strafbart at bringe oplysninger, der kunne medvirke til at identificere Brian Holm.

Men da hans datter i går kom hjem fra skole, blev det nok for den populære tidligere cykelstjerne, som på et pressemøde i dag selv ophævede navneforbuddet.

- Hun blev spurgt om hendes far er kriminel, og andre børn tvang hende til at gøre noget, hun ikke havde lyst til, fortæller Brian Holm på pressemødet.

LÆS OGSÅ: Brian Holm sigtet for at sexkrænke mindreårig pige

Han var meget berørt af situationen, og hans stemme knækkede over, da han fortalte om datterens kedelige oplevelser med skolekammeraterne.

- Når det begynder at gå ud over mine børn, og når jeg ikke kan gøre andet end at stå i hjørnet og ligne en idiot, så gider jeg ikke mere, siger Brian Holm.

LÆS OGSÅ: Brian Holm: Min datter kan ikke lide mig

Han følte sig stækket af navneforbuddet.

- Jeg følte, at jeg lå helt nede i rendestenen og var handlingslammet. Jeg havde lyst til at sige, "det er mig, de skriver om". Jeg har ikke lyst til, at halvdelen af min familie skal høre om det fra andre, siger Brian Holm om sigtelsen, som han nægter sig skyldig i.

Han er klar over, at når han - mod sin advokats rådgivning - vælger at stå frem, så kan der falde brænde ned.

LÆS OGSÅ: Brian Holm skal kæmpe mod Stig Elling

- I gør jeres arbejde og skriver, hvad I har lyst til, og jeg er udmærket klar over, at jeg hænger på korset i morgen, siger Brian Holm.


Sponsoreret indhold