Nyheder 27. maj 2014

Brian Holm sigtet for at sexkrænke pige

Stod frem på pressemøde i dag
Af af
Brian Holm stod tirsdag frem og afslørede, at han er den kendte sportssjerne, der er sigtet for at sexkrænke en pige under 12 år.
Brian Holm stod tirsdag frem og afslørede, at han er den kendte sportssjerne, der er sigtet for at sexkrænke en pige under 12 år.
Foto: Thomas Laursen

Det er den tidligere cykelstjerne Brian Holm, der er sigtet for at sexkrænke en pige på under 12 år.Det blev klart, da Brian Holm tirsdag stod frem på et velbesøgt pressemøde og fortalte, at det var ham, der er sigtet.LÆS OGSÅ: Brian Holm: Min datter kan ikke lide migDer blev ellers nedlagt navneforbud i sagen fredag ved Retten på Frederiksberg.Men flere gange i går blev Brian Holms navn nævnt af privatpersoner på det sociale medie Twitter i forbindelse med omtale af sagen.LÆS OGSÅ: Brian Holm skal kæmpe mod Stig EllingBrian Holm er sigtet for overtrædelse af straffelovens paragraf 225 jf. 216 stk. 2.Den lyder således:"For voldtægt straffes med fængsel indtil 12 år den, der har samleje med et barn under 12 år. Tilsvarende anvendelse med hensyn til andet seksuelt forhold end samleje."Ifølge Ekstra Bladet nægter Brian Holm sig skyldig.Brian Holm valgte at stå frem, fordi han ikke vil gemme sig og leve i skjul.LÆS OGSÅ: Brian Holm er vanvittig skrukHans advokat frarådede, at han stod frem på dagens pressemøde, men han valgte selv at fortælle, at det var ham, der var sigtet.Det korte pressemøde tirsdag varede kun få minutter, og Brian Holms stemme var ved at knække over flere gange.Han ønskede ikke at gå i detaljer med sagen, og også Københavns Politi, der efterforsker sagen har hidtil været meget tilbageholdende med at udtale sig om sagen, hvor en af Danmarks bedst kendte cykelryttere er sigtet.

Sponsoreret indhold