Nyheder11. september 2016

Stort galleri: Alle de kendte til The Voice '16

Lørdag aften blev Plænen i Tivoli forvandlet til en musikalsk folkefest, da radiostationen The Voice skød deres arrangement The Voice '16 i gang. Vi har samlet et stort galleri med alle de kendte, der havde fundet vej til festen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/the_voice_front.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Lørdag aften blev Plænen i Tivoli fyldt med en perlerække af kendte danskere. Her holdt radiostationen The Voice nemlig den storstilede koncert, The Voice ’16.

Det var 13. gang, at den populære radiostation holdt koncertfesten i Tivoli, og fredag aften var det store stjerner som L.O.C., Gulddreng, d DJ Lost Frequencies og det danske stjerneskud Mø, der optrådte i Tivoli.

SE og HØR har samlet et stort galleri med billeder af alle de kendte, der fredag aften var taget i Tivoli.

befolket af unge musikglade mennesker, da radiostationen The Voice kunne præsentere deres arrangement The Voice '16.

Festaftenen i Tivoli bød dog ikke kun på koncerter. Der blev også uddelt en række priser, og det var The Voice-værterne Jakob Maarup, Nadia Malm og duoen Chriz & Heino, som undervejs uddelte priserne i kategorierne ”årets ikon”, ”årets gennembrud”, ”årets fans” og hovedprisen ”The Voice Prisen”.

For tredje gang – og for første gang nogensinde – kunne en kunstner forlade festen med hovedprisen under armen. Christopher vandt nemlig ”The Voice Prisen” for tredje år i træk. Noget, der aldrig før er sket.

”Årets ikon” gik til landsholdspilleren Nadia Nadim, en 28-årig kvinde med afghansk flygtning, der blev den første kvinde med indvandrerbaggrund, der fik en plads på det kvindelige fodboldlandshold.

Prisen for ”Årets gennembrud” gik til YouTube-fænomenet Louise Madsen, der trods sine kun 14 år har over 50.000 følgere på sin kanal.

”Årets fans” gik til de såkaldte beliebers – altså fans af Justin Bieber.

Se billederne af de kendte til The Voice '16 herunder:

The Voice '16 i Tivoli 10. september 2016

Sponsoreret indhold