Nyheder16. november 2021

Modemillionærer køber Danmarks dyreste lejlighed

Parret bag det danske designbrand Bloomingville har købt den dyreste lejlighed i Danmark nogensinde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/familien_stampe.png
 Twitter

Danmarks dyreste lejlighed blev solgt i sidste uge.

Det drejer sig om en 319 kvadratmeter stor lejlighed på Sankt Annæ Plads i København.

Den er blevet solgt til intet mindre end 32,5 millioner kroner, hvilket er det højeste beløb, en dansk lejlighed nogensinde er blevet solgt for.

Ingen tvivl om – at der er snak om en fuldstændig fantastisk lejlighed, som kun er meget lille procentdel af danskere kan komme i nærheden af.

Og det er heller ikke hvem som helst, der har købt lejligheden til mere end 30 millioner.

Det er nemlig parret bag Bloomville-brandet Betina og Simon Stampe, der nu kan kalde sig de glade ejere af kongeriget Danmarks dyreste lejlighed.

I år 2000 grundlagde Betina Stampe Bloomville, der er et dansk bolig- og designbrand. I starten var fokus på, at hun kunne dele og udbrede sin passion for nordisk design og livsstil med de skandinaviske lande, og senere hen blev det udbredt til resten af verden.

Sammen med sin mand Simon Stampe ejede de to virksomheden fra 2000 til 2014, hvor de solgte deres aktier i Bloomingville til den amerikanske koncern Regent Holding for et ikke oplyst millionbeløb.

Men det kan bestemt ikke udelukkes, at der er brugt en sjat fra det aktiesalg til det nye lejlighedskøb på Sankt Annæ plads.

Prisen, som lejligheden ramte markedet med, lød ifølge Boliga.dks oplysninger på 32.950.000 kroner og altså således en kvadratmeterpris på svimlende 103.291 kroner.

Med prisafslaget på 450.000 kroner ender hver kvadratmeter dog med at have kostet de nye ejere 101.880 kroner per kvadratmeter – hvilket stadig er betydeligt over gennemsnittet i området.

Simon Stampe og Betina Stampe har ifølge Lasso registreret ejerskaber af i alt henholdsvis 16 og 15 virksomheder. Dette betyder, at de begge er i top 1 procent af dem, der i Danmark ejer flest virksomheder.

SE og HØR har prøvet at få en kommentar fra parret. Men de er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Sponsoreret indhold