Nyheder11. november 2021

Strandvejens største kasser: Titlerne bag millionhandlerne

Det var ikke just en overraskelse, at den kæmpestore villa, der med en salgspris 150 millioner slog danmarksrekorden som den dyreste handel nogensinde, lå på kyststrækningen nord for København
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fedt_hus.jpg
 Ivan Eltoft Nielsen

Strandvejen er nærmest lig med liebhaveri - og ifølge Boliga.dk er det særligt nogle professioner, der er repræsentereret på skødet til de allerstørste villaer på den eksklusive strækning.

Faktisk skal man helst være direktør, forretningsmand eller iværksætter. Det er nemlig de titler, der hyppigst går igen på CV’et for dem, der ejer de ti allerstørste kasser på Strandvejen.*

Nummer 10: Imortellevej 8, Vedbæk

I den lavere ende af skalaen, men på ingen måder beskedent, er det en villa i den eksklusive kystby Vedbæk på 595 kvadratmeter og i alt 17 værelser, der kan kalde sig strandvejens tiende største.

Ejerne af den rummelige bolig er henholdsvis en stylist og en direktør i flere ejendomsselskaber, som købte villaen tilbage i 2015 for 10,5 millioner kroner.

Se mere om boligen her

Nummer 9: Skodsborg Strandvej 300, Skodsborg

I det næste hus på listen ryger vi op på 610 kvadratmeter. På Strandvejen i Skodsborg ligger nemlig en kæmpe villa med hele ni værelser på en stor grund ned til vandet.

Den blev købt af en forretningsmand og iværksætter - bag blandt andet Lagkagehuset - for 50,5 millioner kroner i 2009.

Se mere om boligen her

Nummer 8: Sofievej 13, Vedbæk

Med hele 13 værelser fordelt på 622 kvadratmeter burde huset på Sofievej i Vedbæk kunne rumme selv de mest pladskrævende familier - i hvert fald er huset blandt strandvejs-områdets absolut største.

Det mere end 100 år gamle hjem ligger på en vandkantsgrund og blev i 2013 solgt for 31 millioner kroner til en ejer af eksklusive bilforhandlere samt et bestyrelsesmedlem i flere selskaber.

Se mere om boligen her

Nummer 7: Gammel Strandvej 209A, Espergærde

https://imgix.seoghoer.dk/fedt_hus.jpg

Foto: Ivan Eltoft Nielsen, huset står prægtigt. Ingen tvivl om det. Men dette hus på Gammel Strandvej rækker "kun" til en 7. plads på listen

En prægtig vandkantsvilla på 632 kvadratmeter i Espergærde - som er den syvende største Strandvejsvilla - blev købt tidligere i år af en iværksætter og en familieterapeut.

Parret gav 46 million kroner for det herskabelige hus, som ifølge Boliga.dk spreder sig over 18 værelser.

Se mere om boligen her

Nummer 6: Rungsted Strandvej 62B, Rungsted Kyst

På Strandvejen i Rungsted ligger en 638 kvadratmeter stor villa fra 1903 ud til vandet, som tilbage i 2012 blev handlet for 26,5 millioner kroner.

Køberne er en ejer af ur- og smykkeforhandlere samt en direktør i eget anpartsselskab, som overtog de 13 værelser for næsten ti år siden.

Se mere om boligen her

Nummer 5: Vedbæk Strandvej 464, Vedbæk

Med 682 kvadratmeter er den kæmpestore pragtvilla fra 1999, som ligger ud til vandet i Vedbæk, omtrent tre gange så stor som et almindelig parcelhus.

Købsprisen for den imponerende villa med 12 værelser lød på 55 millioner kroner, da en techvirksomhedsejer og en stifter af et biotekselskab overtog nøglerne i 2018.

Se mere om boligen her

Nummer 4: Fredheimvej 7, Vedbæk

Pragtvillaen på Fredheimvej i Vedbæk kommer med sine 707 kvadratmeter ind på fjerdepladsen over de allerstørste villaer på strandvejsstrækningen nord for København.

Den blev sidst handlet i 2000 for 17 millioner kroner, hvor den blev købt af en medejer af et it-selskab og en forretningskvinde, der tidligere har været medejer af Reinh Van Hauen-bagerierne.

Se mere om boligen her

Nummer 3: Gammel Strandvej 197, Espergærde

https://imgix.seoghoer.dk/gs_197.jpg

Foto: Ivan Eltoft Nielsen, den sidste bolig på Strandvejen, der har fundet sin vej til listen er dette pragteksemplar af en kasse

Sidste år blev den tredje største villa på strandvejsstrækningen i Nordsjælland solgt for 38,5 millioner kroner.

Den 726 kvadratmeter store liebhavervilla ligger ud til vandet i Espergærde og blev solgt til en køber med navne- og adressebeskyttelse.

Se mere om boligen her

Nummer 2: Egtoftevej 11, Vedbæk

https://imgix.seoghoer.dk/egtoftevej.jpg

Foto: Ivan Eltoft Nielsen, hold nu fast en grund, der får fornøjelsen af 2. pladsen

Rekordholderen som den dyrest handlede villa i Danmark nogensinde - et 930 kvadratmeter stort hus på en vandkantsgrund i Vedbæk - er den næststørste villa på den eftertragtede kyststrækning nord for hovedstaden.

Ejendommen blev sidste år handlet for 150 millioner kroner gennem et ejendomsselskab, der tilhører et par som begge ejer flere selskaber og besidder direktørposter.

Se mere om boligen her

Nummer 1: Hveensvej 6, Vedbæk

Den største kasse på den eksklusive boligrute langs Øresund er ejet af en byggematador, som købte villaen af sit eget firma i 2019 for 35,5 millioner kroner.

Villaen fra 1944 har som den eneste på den eksklusive strækning over 1.000 kvadratmeter bolig. Arealet fordeler sig på 19 værelser og ligger ud til vandet i Vedbæk ligesom mange andre af de store huse på listen.

Se mere om boligen her

Sponsoreret indhold