"Vild med dans": Bookmakere skifter favorit

Premiereprogrammet af \

Premiereprogrammet af "Vild med dans".

Foto: Thomas Laursen

Bookmakerne har fået en ny darling i TV2-succesen "Vild med dans"

Hvor det inden første udsendelse i sidste uge var Sofie Lassen-Kahlke og dansepartneren Michael Olesen, som var Danske Spil og Bet25s helt store favorit til at løbe med sejren, er det nu en anden skuespillerinde, som de har mest fidus til – nemlig Iben Hjejle.

Både hos Danske Spil og Bet25 har ”Dicte”-stjernen og hendes dansepartner, Morten Kjeldgaard, nu de laveste odds som vindere af det populære tv-show - med Lassen-Kahlke på andenpladsen. 

- Iben Hjejle var med afstand den bedste nydanser i første program. Det var også tydeligt at se, at hun har lagt et enormt arbejde i træningslokalet, og hendes følelsesladede efterreaktion viste også en enorm glæde ved at være på Vild Med Dans-scenen. Hjejle har desuden den kendisfaktor, der skal til for at erobre seerstemmer, og derfor topper hun favoritlisten nu, siger Morten Olsen, oddschef hos Bet25, ifølge en pressemeddelelse. 

Hos Bet25 er der odds 2.75 på sejr til Iben Hjejle og Morten Kjeldgaard, mens man får pengene fire gange igen, hvis Lassen-Kahlke og Michael Olesen vinder.

Hos Danske Spil er oddsene 2,90 til Hjejle og 3,75 til Lassen-Kahlke.

Man kan på flere hjemmesider, få gratis bonuskoder til at spille for. 

Første gang på dansegulvet blev også den sidste for TV2-værten Christian Bækgaard, som sammen med sin dansepartner Mille Funk i fredags blev sendt ud af programmet som de første

Se galleriet med alle deltagerne i dette års "Vild med dans" herunder: 

"Vild med dans"-deltagerne 2017

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close