”Book of Mormon”-aktuelle James Sampson: Vil være skuespiller

James Sampson

James Sampson

(Foto: Peter Grosen)

"The Book of Mormon"-aktuelle James Sampson har haft base i Danmark siden 1999, hvor han flyttede sammen med sin nuværende kone Evy.

Parret er forældre til to børn, men selv om James efterhånden er en moden mand, har han stadig intakte drømme.

– Jeg bliver stadig chokeret over, hvor mange der kan huske mig. Jeg har en vis alder nu, hvor jeg ikke kan være lalleglad hele tiden. Jeg bliver snart 50 år, så alt behøver ikke at være svigermors drøm-agtig, fortæller James Sampson, da han møder SE og HØR i forbindelse med prøverne til musicalen, der havde premiere den 25. januar.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Silas Holst er bare en af de mange skuespillere, som medvirker i ”The Book of Mormon”. (Foto: Kaspar Wenstrup)

- Jeg er voksen nu. Jeg er 47 år. Jeg har lært en masse om, hvem jeg er, og hvad jeg ikke gider deltage i. Jeg ved, hvor jeg står. Og nu står jeg her, lyder det fra den stærke sanger, der for godt ti år siden deltog i Melodi Grand Prix.

Selv om det også i dag er musikken, der fylder, så vil Sampson gerne lære endnu flere replikker og stå på de skrå brædder – eller måske foran kameraet.

– Det er to vidt forskellige ting at lave musik og musicals. Når du laver musik, er det kun dig, der er i fokus, men i en musical er vi flere mennesker. Der er en anden form for energi, så jeg er glad for begge dele. Men sangen er jo min passion. Jeg havde ikke tænkt, at jeg ville stå som musicalskuespiller, men jeg har altid haft en lyst til at prøve skuespil, så det er en fed måde at kombinere det. Rent skuespil gad jeg da godt prøve – det ville jeg finde utrolig spændende, siger James Sampson, der vandt "Stjerne for en aften" tilbage i 2001.

Læs mere om James Sampson i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close