James Sampson: I swingerklub

Evy og James Sampson vil gerne inspirere andre par til at dyrke tantra-sex

Evy og James Sampson vil gerne inspirere andre par til at dyrke tantra-sex

Foto: All Over

Det er ikke fordi ægteparret Evy og James Sampson ikke kunne have god sex tidligere, men med deres opdagelse af tantra-sex har de fundet lige præcis det, der manglede i sengen.

De er så rutinerede i tantra, at de netop lige har været på besøg i en swingerklub i Jylland, for at undervise de lokale i den særlige form for elskovskunst. Det fortæller de om i Ekstra Bladet.

- Vi har dyrket tantra i 2 år, og personligt har jeg meget svært ved at forestille mig at gå tilbage. Den form for sex og samhørighed, vi har i dag, hvor dyb kærlighed og stor intimitet er i højsædet, har hverken jeg eller James lyst til at miste igen, fortæller Evy Sampson til avisen.

Læs også: James Sampson: Se min nøgne kone

Orgasme med dårlig samvittighed
Med tantra er der ingen chance for at en spontan quickie midt i madlavningen. Ifølge parret kræver denne form for parringsleg nemlig adskillige timer på lagenerne. Det er ikke udsædvanligt at en seance varer i 3-4 timer.

- En væsentlig del af oplevelsen er ikke at få udløsning og holde lysten og intensiteten konstant kørende. Men det sker da, at en af os, eller måske endda os begge, en sjælden gang alligevel giver slip, altså får en fysisk orgasme - og det kan jeg da efterfølgende godt have lidt dårlig samvittigheder over, siger den 36-årige tantra-fan.

Parret har været gift i 16 år og har 2 børn sammen.


James og Evy sammenmed deres 2 børn. Om man også kan
tage en tantra-tur i hængekøjen vides ikke (Foto: All Over)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close