Signe Lindkvist: Vil ikke lugte af sex

Signe Lindkvist synes, det er for meget fokus på det ydre.

Signe Lindkvist synes, det er for meget fokus på det ydre.

Foto: Claus PoulsenI går aftes var der premiere på datingprogrammet "Hele pakken" på TV2, hvor deltagerne skal vælge om de vil på date med hinanden, når de har afsløret nogle mindre flatterende sider af dem selv.

Se, hvad du IKKE skal gøre efter sex på Q.dk

Signe Lindkvist vil ikke lugte af sex

Det er Signe Lindkvist, der bestyrer slagets gang. Og hun synes, kvindeidealet er forkvaklet. Hun prioriterer derfor at få en god snak med sin datter, Karla My på syv år, frem for at fokusere på, om håret er friseret eller tøjet er smart.

- Vi har en verden, hvor det ydre er vigtigere end det indre. Det bliver jo sådan et staffageliv. Det virker nogle gange, som om man er en fiasko, hvis man ikke lugter af sex. Men jeg føler faktisk, jeg er en fiasko, hvis jeg lugter af sex. For mig er det ikke vigtigt at være den lækre. Jeg vil hellere være den velovervejede, den sjove eller den eftertænksomme. Jeg elsker at se Tine Gøtzsche i TV Avisen eller et billede af Rene Toft Simonsen med morgenhår og uldtrøje, for det er ikke nødvendigvis et must, at man skal ligne en Barbiedukke, fortæller hun til Alt for Damerne.

Signe Lindkvist flytter ind hos kæresten


Signe Lindkvist med kæresten Mads Holmstrup, som er hendes livs kærlighed. (Foto:Dan Mariegaard)

Signe Lindkvist: Fræk og forførende

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close