Nyheder19. juni 2014

Bodil Jørgensens ulykke blev filmet

Optagelserne er nu sendt til politiet
Af af
Bodil Jørgensens alvorlige ulykke onsdag morgen blev filmet
Bodil Jørgensens alvorlige ulykke onsdag morgen blev filmet
 Foto: Kaspar Wenstrup og Poul Anker NielsenDer dukker stadig nye oplysninger frem om den tragiske ulykke, der onsdag morgen ramte optagelserne til den nye Lille Per-film.

Her blev den populære skuespillerinde Bodil Jørgensen alvorligt kvæstet, da den traktor - som hun var passager i - forulykkede på et dige

Relevante myndigheder er allerede nu ved at kigge nærmere på, hvordan ulykken kunne ske - og de får formodentligt god hjælp. For den alvorlige ulykke, som sendte Bodil Jørgensen på hospitalet, blev nemlig filmet, fortæller Henrik Møller-Sørensen, der er direktør i ASA Film, til Ekstra Bladet.

Filmstrimlen viser en rød traktor med Bodil Jørgensen og en anden skuespiller ombord køre op ad et dige, men ved toppen af diget går det galt. Traktoren begynder at glide, og den 53-årige skuespillerinde falder af og bliver ramt af traktoren.

LÆS OGSÅ: Sådan skete ulykken

LÆS OGSÅ: Alvorlig ulykke: Nu er Bodil Jørgensen overført til Odense Universitetshospital

- Man havde kørt den (traktoren, red.) igennem, og der havde ikke været problemer. Vi mener, vi har taget alle sikkerhedsforanstaltninger, som vi skal, og vi har aldrig tidligere haft uheld i ASA Film, siger Henrik Møller-Sørensen, til Ekstra Bladet.

Politiet fik anmeldelsen om ulykken kl. 06:40, og hurtigt efter blev Bodil Jørgensen i al hast fragtet til hospitalet - først i Esbjerg og siden til det mere specialiserede universitetshospital i Odense.

Bodil Jørgensen har fået brud på bækkenet og på flere ribben, men er uden for livsfare og ved bevidsthed.

Flere skuespillere og personer bag kameraet var vidne til ulykken og fik efterfølgende tilbudt krisehjælp.

Optagelserne til filmen fortsætter i dag.

Sponsoreret indhold