Bodil Jørgensen: Jeg drikker vin til 650 kroner

Bodil Jørgensen er vild med vin

Bodil Jørgensen er vild med vin

Foto: All OverI "Badehotellet" liver københavnergæsterne op, når hotelmutter fru Andersen i form af Bodil Jørgensen skænker op med fin vin fra Hr. Andersens kælder.

Men mens Bodil Jørgensen i sin rolle i TV2s populære serie ikke har meget forstand på de dyre dråber, ser det noget anderledes ud i virkeligheden.

- Når jeg virkelig skal forkæle mig selv, tager jeg ind i en vinhandel og køber en god flaske rødvin, siger den skønne skuespillerinde i et interview med Børsen.

Bodil Jørgensen: Troede skuespillerkollega var død

Og hvor mange af os andre nøjes med at spørge vinmanden i brugsen til råds, når drikken virkelig skal være rigtig, så ved Bodil Jørgensen præcis, hvad hun går efter.

- Min ynglingsvin er den franske Cornas, som laves af en mand, der dyrker vindruerne med omhu og selv tramper rundt i druerne med bare tæer. En rigtig gudedrik lavet med kærlighed, fortæller hun til erhvervsavisen.

Men selvom Bodil Jørgensen sikkert tjener godt for tiden, hvor hun både er hyret til anden sæson af "Badehotellet", flere afsnit af satireprogrammet "Rytteriet" og adskillige film, bliver det ikke til de dyre dråber hver dag.

- Det er dog ikke hver lørdag, det bliver til Cornas, for den koster 650 kroner.

Brangelinas vin kåret som verdens bedste

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close