Hollywood22. november 2013

Brangelinas vin kåret til verdens bedste

Brad Pitt og Angelina Jolie laver verdens bedste rosévin
Stjerneparret har igen succes
Stjerneparret har igen succes
 Foto: All OverI hvert fald ejer det celebre par den vingård, hvor en vin, som netop har vundet æren verdens bedste rosévin i vinmagasinet Wine Spectator Magazine. Det skriver den engelske avis The Mirror.

Vinen Chateau Miraval Rosé 2012 bliver produceret på parrets vingård i Provence i Frankrig i samarbejde mellem det børnerige skuespillerpar og den vindyrkende Perrin-familie.

Brad Pitt dropper de lange lokker

Ifølge The Mirror blev alle 6000 flasker udsolgt på blot fem timer, da den kom i butikkerne tidligere i år.
Ud over vingården i Provence har parret også et hus i Malibu. I den seneste tid har de dog boet i et lejet hus i Australien. Det skriver Female First.

Huset, som ligger i en forstad til Sydney, koster angiveligt 200.000 kroner i husleje om ugen, men har så til gengæld hele 12 soveværelser, hvor parrets seks børn kan boltre sig.

Sammen er Brad Pitt og Angelina Jolie forældre til børnene Maddox på 11 år, Pax på ni år, Zahara på otte, Shilo på seks år og tvillingerne Knox og Vivienne på fire år.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/33931ed6cefa4bc9b4d5bb01d589fc92.jpgSådan ser vinen ud (Foto: Chateau Miraval / Splash News/Al / Kilde: All Over Press Sweden)

Se vores galleri med Brad Pitts mange looks

Sponsoreret indhold