Nyheder 17. juni 2016

Ups: Bodil Jørgensen glemte sit eget 25-års jubilæum

Dejlige Bodil Jørgensen burde faktisk have fejret et stort jubilæum sidste år - men hun glemte det.
Foto: All Over

Der har været rigtig meget at tænke på for 55-årige Bodil Jørgensen det seneste stykke tid. Men den folkekære skuespiller er heldigvis kommet ovenpå efter den voldsomme traktorulykke, hvor hun blev mast og der var frygt for, om hun ville komme sig.

Men den folkekære gæve skuespiller kæmpede sig igennem det hele, og hun er tilbage i storform i Tivolis ”Tam Tam Revy”

Sidste år kunne hun have fejret sit 25-års jubilæum som skuespiller, men det glemte hun.

-Jeg fik aldrig rigtigt markeret mit 25-års jubilæum sidste år. Tiden gik bare. Det blev ligesom ikke rigtigt til noget. Selv om jeg en aften gik på Rådhuskroen i Århus med min gamle holdkammerat, Bjarne Henriksen og fik biksemad. Bjarne fik stegt flæsk, og det hele blev skyllet ned med nogle forsvarlige snapse – OP Anderson. Eller som Bjarne sagde OP skal NED. Men en fejring blev det ikke til. Jeg er nok lige som resten af mit hold fra skuespillerskolen en gammel fliprøv. Jeg glemte det ærligtalt. Men jeg tager revanche i år. 26 år er da også et dejligt jubilæum, siger Bodil Jørgensen til Ekstra Bladet.

Når revyen er færdig i midten af juli, skal Bodil Jørgsen nyde noget ferie, hvor hun skal til San Remo med familien. Hendes mand Morten og datteren Rigmor er allerede der i en hytte, mens Bodil og sønnen Østen følger efter senere - og måske den ældste søn Johannes.

Se flere billeder af Bodil Jørgensen her: 

Herlige Bodil Jørgsensen

Sponsoreret indhold