Se billedet: Bo fra ”Klovn” er blevet student

Foto: Claus Poulsen

Vi lærte ham at kende som den kejtede og generte dreng Bo, der nærmest mod sin vilje blev hevet med på en hæsblæsende ”tour de fis-kanotur” sammen med Frank og Casper.

I dag er det syv år siden, at skuespilleren Marcuz Jess Petersen blev kendt i stort set hele Danmark for sin rolle som Bo i Casper og Franks film ”Klovn – The Movie”.

Og i dag er det ikke skuespillet, der fylder hos den unge fyr. Det er i stedet studierne, som den 19-årige fyr mandag formiddag afsluttede.

Her blev Marcuz Jess Petersen student fra Frederikssund Gymnasium, efter han havde været oppe i AT til sidste eksamen.

- Jeg fik et 7-tal, og jeg er tilfreds, for jeg gjorde hvad jeg kunne, så jeg kan ikke være mere end tilfreds, siger Marcuz Jess Petersen til Ekstra Bladet og tilføjer, at han alt i alt er tilfreds med eksemerne og det endelige gennemsnit. Han afsluttede således gymnasiet med et samlet snit på 8,1.

Selv om Marcuz Jess Petersen ikke har boltret sig foran kameraet de sidste par år, lever skuespildrømmen stadig i bedste velgående.

- Planen er, at jeg i mit sabbatår vil arbejde lidt for at tjene nogle penge, og så vil jeg nok forsøge at komme til at læse hos en skuespiller. For min plan er, at jeg om et års tid vil prøve at søge ind på skuespillerskolen. Og for at øge mine chancer, vil jeg se, om jeg kan få mulighed for at træne hos en skuespiller i mit sabbatår, siger han til Ekstra Bladet.

Marcuz Jess Petersen blev især kendt for én særlig scene i ”Klovn – The Movie”. Her lå han og sov i telt på Skanderborg Festivalen, da en hash-påvirket Frank og Casper valgte at tage billeder af hans lille penis. Den scene har ”forfulgt” den unge fyr lige siden, har han tidligere fortalt til Ekstra Bladet:

- Det er utroligt, at folk stadig kan kende mig, men det kan de, og der bliver altid spurgt til min tissemand, fortalte Marcuz Jess Petersen i marts til Ekstra Bladet.

For en god orden skyld skal det understreges, at det ikke var Marcuz Jess Petersens penis, der medvirkede i filmen.

Se de mest pinlige klip fra "Klovn" herunder:

De mest sjove og pinlige Klovn-klip

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close