Bloggerbabe: - Hvorfor bliver jeg "prikket" af fyre i forhold

Sarah Louise Christiansen prikkes af fyre i forhold.

Sarah Louise Christiansen prikkes af fyre i forhold.

Foto: Mikael RieckBloggerbaben, den tidligere model Sarah Louise Christiansen, undrer sig på sin blog over, at fyre, der tilsyneladende er i faste forhold, alligevel "prikker" hende på Facebook for at opnå kontakt.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise indlagt på hospitalet

Et "prik" på Facebook kan sidestilles med et "hej" og er under alle omstændigheder at opfatte som en direkte opfordring til kontakt og første skridt i en potentiel dialog.

Sarah Louise Christiansen er single og alenemor til børnene Albert og Alma, efter at hun og ekskæresten, Michael, der er far til begge børnene, brød med hinanden i april sidste år.

Parret var sammen i omkring tre år i et hæsblæsende forhold, hvor de flyttede sammen efter fire måneder og blev forlovet i Dubai efter syv måneder.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise bryder med kæresten

Og tilsyneladende er der mænd på Facebook, der har opdaget, at Sarah Louise ikke længere er optaget.

- Jeg undrer mig ofte over, hvorfor fyre der er i forhold, prikker til en anden pige, de ikke kender. Jeg ville synes at det er noget underligt noget at gøre, hvis min kæreste eller mand gjorde det. Jeg ville se det som et tegn på ønske om kontakt og ikke forretningsmæssigt!, skriver Sarah Louise på sin blog.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise i voldsom bilulykke

Hun har ikke den store respekt for de fyre, der ud af det blå forsøger at kontakte hende på Facebook.

- For mig er det et vattet forsøg på at få opmærksomhed. Medmindre det bare er en ven eller veninde. Men nu snakker jeg om helt fremmede fyre med kæreste. Jeg ved ikke, om jeg bare er den sure type haha men hvordan ville du definere et prik af en fyr på fb?, fortsætter Sarah Louise.

Hvad mener du, kære læser?

Er det upassende at "prikke" andre på Facebook, hvis man er i et forhold?

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close