Nyheder13. september 2016

Bling bling: Her er de mest indtjenende hiphopstjerner

Sean Combs, der har gået under navnet P. Diddy, men i dag blot Sean, topper listen med 410 millioner kroner.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/diddy.jpg
 (Foto: All Over Press)

Bankbogen bugner hos musikbranchens ypperste hiphopstjerner.

Det skriver finansmagasinet Forbes, der har offentliggjort listen over de mest forgyldte hiphopkunstnere ved at sammenligne indkomsttal fra pladesalg, turnéer, optrædener, merchandise, streaming og reklameaftaler i perioden juni 2015 til juni 2016.

I front ligger "Bad Boy for Life"-stjernen Sean Combs, der har haft lige så mange kunstnernavne, som han har scoret dollar og damer.

Foruden musikken har den 46-årige bad boy investeret i sit eget tv-netværk, lavet en tøjkollektion og lanceret en vodka, og derfor indkasserer musikstjernen svimlende 410 millioner danske kroner og topper dermed årets liste over verdens mest indtjenende hiphopmusikere.

Andenpladsen snupper Beyoncés mand, Jay Z, der er kendt for sit hit om at have 99 problemer - men penge er bestemt ikke en af dem.

Den 45-årige hiphop-mogul, der indtager andenpladsen for andet år i træk, har hevet hele 354 millioner danske kroner ind for sit underholdningsselskab Roc Nation og for sin lancering af våde varer som cognac og en eksklusiv champagne.

Tredjepladsen scorer Dr. Dre, der takket være lukrative musikalske investeringer, aftaler med Apple og en solid indtjening fra den biografiske film "Straight Outta Compton" indkasserede hele 271 millioner danske kroner fra juni 2015 til juni 2016.

Resten af top 10 over de mest indtjenende hiphopkunstnere det forgange år er hjerteknuseren Drake, ballademageren Wiz Khalifa, den kvindelige numserapper Nicki Minaj, club-stjernen Pitbull, Oscar-nominerede Pharrell Williams, superstjernen Kendrick Lamar og rapperen Birdman, der indtager listens tiendeplads.

Sponsoreret indhold