Nyheder11. juli 2013

Thomas Blachman vil have Rønne

TV-veteranerne skal stå i spidsen for nyt program
Lise Rønne og Blachman bliver et nyt par
Lise Rønne og Blachman bliver et nyt par
 Foto: Claus PoulsenDe er hindandens modsætninger. Den ene er sød og blid, den anden er hård og kontant. Sammen bliver Lise Rønne og Thomas Blachman et umage TV-par, når de den 30. august skal være værter for det nye TV-program Mentor.

Thomas Blachman har været med til at udvikle programmet, så mon ikke han har deltaget i beslutningen om at ansætte den yndige Lise. Han ved i hvert fald, at de to kan arbejde sammen, for det har de gjort før, da de begge var med i X Factor i 2008.

Blachmans nye kæreste

Nu skal de ingen få danskere til at sidde foran skærmen fredag aften i bedste sendetid.

- Der er ingen tvivl om, at Mentor kommer til at sætte dagsorden samtidig med, at vores fornemste opgave selvfølgelig også bliver at underholde danskerne, siger Lise Rønne til dr.dk.

I programmet skal seks professionelle musikpersonligheder hjælpe med at forløse potentialet i seks unge sangere. Og her er det ikke deltagerne, der kan blive stemt ud af TV-seerne, men mentorerne.

- Jeg er vild med ideen om at forene fredagsunderholdning, som jo rammer bredt i befolkningen, med det at gøre folk opmærksomme på, hvor vigtigt det er, at vi alle tager ansvar for hinanden og giver os tid til at dele ud af vores erfaringer, siger Lise Rønne.

Rønne dropper jobbet
Sponsoreret indhold