Nyheder8. december 2016

Far til fire: Bjerrehuus venter barn med eks’en

To var ikke nok – Oliver Bjerrehuus og Gunnvør Vigarsdóttir venter deres tredje barn sammen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/oliver_bjerrehuus_og_gunnvoer.jpg
 Foto: All Over Press

Nå ja, for resten – lille nyhed

Sådan skriver modellen Gunnvør Vigarsdóttir i dag på Instagram sammen med et billede, hvor hun og On/off kæresten Oliver Bjerrehuus sidder lykkeligt og smiler bredt mens de holder et ultralydsbillede, hvor man helt tydeligt kan se, at den lille familie snart bliver et medlem større.

Lykønskningerne strømmer naturligvis allerede ind, og vi her på redaktionen er meget enige med alle kommentarerne – både dem, der bare skriver tillykke, dem der nævner hvor pæne børn, de to laver sammen, og ikke mindst den, hvor der står ’Jeg vidste ikke engang, at i var et par?’

Lige meget, hvad svaret på det ender med at være, så har de to tidligere bevist, at de sagtens kan finde ud af at være forældre, selvom de ikke altid kan finde ud af at være kærester, sådan hele tiden.

Oliver Bjerrehuus fik sit første barn, Oscar, med designeren Anna von Lindholm tilbage i år 2000. Men forholdet holdt kun i tre år.

Siden 2007 har han af adskillige omgange dannet par med Gunnvør, der også har født ham de to døtre, Hannah og Sigga.

Vi ved endnu ikke, hvad køn den lille ny har, eller hvornår han eller hun har tænkt sig at melde sin ankomst – men lige meget hvad, så står Oliver altså nu til at kunne kalde sig far til fire inden for et år.

Sponsoreret indhold