Bjarne Riis: Smed bukserne

Bjarne Riis er blevet noget mere sammenbidt og privat siden han i sin tid smed bukserne og inviterede SE og HØR indenfor

Bjarne Riis er blevet noget mere sammenbidt og privat siden han i sin tid smed bukserne og inviterede SE og HØR indenfor

Foto: All Over

Der var engang, hvor Bjarne Riis' ansigt stadig kunne flække i et kæmpe smil. Det var inden han vandt Touren, inden dopingskandalen og inden han blev cykelholdsejer.

Dengang inviterede Bjarne ligefrem SE og HØR indenfor, selvom han havde smidt bukserne, for at lade understellet få lidt tiltrængt luft oven på en af de krævende etaper.

Læs også: Galleri: Cykelbabes

- Det er sindssygt utroligt, hvad der sker med mig i øjeblikket. Jeg fatter simpelthen ikke, hvad der sker med mig i øjeblikket. Jeg spørger mig selv, hvordan jeg kan hænge på de bedste over bjergene, når jeg bare er en "flad" dansker, sagde Bjarne Riis dengang i 1994 til SE og HØR.

Læs også: Kun kysse ikke pille

2 år senere vandt han så Tour de France, og i dag ved vi, at Bjarne præcis vidste, hvor han fik de uforklarlige kræfter fra. I 2007 indrømmede han nemlig, at han havde brugt doping for at opnå resultatet.

Bjarne Riis var ikke så genert tilbage i 1994, da han inviterede SE og HØR indenfor på sit hotelværelse, mens han luftede de ædlere dele (Foto: Claus Poulsen)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close