Hollywood14. juli 2010

Tour de France: Kun kysse – ikke pille

Podie-pigerne får en fyreseddel, hvis de forsøger lidt hanky-panky med Andy og de andre Tour-ryttere
George Hincapie får stadig kys, mens fruen, eks-podie-pigen Melanie må tage tjansen som hjemmegående husmor
George Hincapie får stadig kys, mens fruen, eks-podie-pigen Melanie må tage tjansen som hjemmegående husmor
 Foto: All Over


Det er som sædvanlig dybt uretfærdigt.

Drengene får det hele. Kys og dope i lange baner.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-udland/juli/kysse-podiepiger300-jpg.jpgPigerne derimod må ikke ret meget. De kan lige fugte læberne med cyklistsved, men er der ansatser til det mindste pilleri, så står der fyring på spisesedlen.

Podie-pigerne i Tour de France er ellers den belønning, der er værd at vente på, når man har henslæbt endnu en hed eftermiddag foran skærmen for at se en flok mænd cykle og cykle.. og cykle.

Læs også: Lotte Friis: Kysser med cykelhelt

Men ud over at se ud, må de altså ingenting. Ikke med rytterne, ikke med alle VIP-folkene, der hører til Tour-cirkusset, ikke med mediefolkene.

Fyret efter flirt

Det fik Melanie Simoneau at føle, da hun var kyssepige i 2003. Hun gjorde sit arbejde pænt, da hun gav dagens vinder, amerikaneren George Hincapie, den gule trøje på. Han lugtede straks kærlighed og skønhed at hygge sig med, flirtede og forførte hende.

Hun blev straks smidt af tour-bussen.


Men Hincapie var trods alt en mand af ære. Han giftede sig med hende, og i dag har de 2 børn sammen. Så mens han stadig forsøger at få kys, kilometer i benene og sejre, så er skønheden i dag hjemmegående tidligere podie-pige.

Sponsoreret indhold