Nyheder15. februar 2013

Bitterfissen: Vor herre til hest i lasagnen!

Bethany er mere end almindeligt bitter i sit nye blogindlæg
Valentinsdag - sgu ikke på gården!
Valentinsdag - sgu ikke på gården!
 Illustration: Turbulenz



Hold kæft, en retarderet dag! I det hele taget en retarderet uge, men first things first (Man fistede ting og sager i 80'erne), som man siger: Valentinsdag, mig i røven. Vorherre til hest i lasagnen! Mage til pladderromantisk, opreklameret lort, skal man da lede længe efter. Kvinder, der tvinger mænd til at punge ud og være romantiske på kommando, medmindre de vil fratages sex det næste kvartal.

Bitterfissens Blå Bog

Kvinder, fatter I ikke, at mænd ikke er skabt til den slags? Uagtet, hvad de bilder jer ind, så er de ikke vilde med at købe blomster, chokolade og juveler på forlangende, men de tør sgu da ikke udvise andet end happy go Lucky-fjæs, da de ellers ved, de bliver henvist til gokkesokken for evig tid. Ej at forglemme de bebrejdende miner og "elsker du mig ikke" insinuationer de i værste fald må lægge behåret ryg til.

Bitterfissen: Gør mig våd, skaldede hævner
Øjeblik, har en, der kigger ud, og jeg har saftsusemig ikke været på das i dagevis, så det er om at gribe chancen, nu hvor sveskens magt har sat ind.

Nå. Hvor kom vi fra? Jo. Kvindfolk skal fandme holde op med at sætte en ære i ikke at bruge skrævværket til noget. Svesken på disken, Lillemor, eller din mand ender før eller siden i Bethanys kælder. Her tages kussen nemlig for givet, som den er beregnet til. Hvad fanden er det for en frigid tankegang, at en mand skal gøre sig fortjent til en tur i slæden? Er det ikke lige så meget straf til jer selv, eller er I bare en flok pligtknaldere, der før eller siden bliver forladt af jeres forsørger, fordi ingen rigtige mænd med respekt for sig selv orker et liv uden daglig sex.

Bitterfissen: Penisfisken Rasmus, svar fra Lents og Skrævkassen

Nuvel. Jeg er klar over, at når dette indlæg bringes på SE og HØR, er Valentinsdag slut. Men tag det ind. Rådet kan bruges alle dage året rundt. Knep jeres mænd - og nyd det! Ligesom Bethany. Hvorfor fanden tror I, jeg er så populær hos alle filejserne, trods min appelsinbefængte popo og slaskearme? Og jeg kan godt betro jer noget: Hvad han ikke får hos jer, får han helt sikkert hos en anden - bare spørg Lars den Barfodede. Og det var ugens opsang fra jeres hengivne Skrævkasseredaktør.

Bitterfissen: Op på Maudes spisebord

I ugens SE og HØR øjner Bethany til sin store rædsel, at Sarah Louise Christiansen er blevet kåret af læserne til Danmarks dejligste 2012. Og så er det jeg siger: Hvabehar'? Hvor blev Bethany og Lisa lents lige af på den liste? Tydeligvis har nogen spist søm og glemt at spytte hovederne ud! Jeg må ha' en dram mere. Hvis hun er Danmarks dejligste, står det sgu mere sløjt til i Danas Have, end jeg havde regnet med. Og det er ellers ret sløjt med tanke på, der er hest i vores præfabrikerede lasagner, og Joachim B. Olsen er politiker.

Bitterfissen: Paradise-drengene er røvsyge
Har man sagt uempatisk nar, må man nødvendigvis også sige Lasse Rimming. Bethany udviklede momentan forelskelse i manden, da hun så ham - i en debat - vælte Liberal Alliance idiot-identiteter, som en bowlingkugle vælter kegler. Knivskarp var han, og Bethany gnubbede lystigt, men frygtede samtidig for sin sindstilstand, for hvem ved sine fulde fem forelsker sig i Rimming? Har overvejet at hænge mig ovre i laden i noget Randers reb, men dertil er jeg alligevel for fantastisk. Men mon ikke det aftager stille og roligt, næste gang han prøver at sige noget sjovt?

X Factor-kommentar, som rosinen i analåbningen: Dødssyge Molde havde minsandten fået hænderne op ad lommen, idet stylisten havde været så smart at påklæde hende en kjole uden. Det gjorde hende dog ikke mere interessant at glo på. Bethany savner Lise Rønne, den sprudlende pige, fremfor et stk. pigebarn, der mest af alt minder mig om et stykke med daggammelt leverpostej.

Bitterfissen: Dramadronningen Klynkevild
Ovenstående blog-indlæg er skrevet af Bitterfissen Bethany. Seoghør.dk gør, hvad vi kan for at holde hende langt væk fra vores site. Men det er svært. Ifølge Bethany selv har hun via en villig kontakt i vores IT-afdeling hacket sig ind i vores systemer. Vi gør, hvad vi kan for at finde synderen og skal naturligvis understrege, at Bethanys holdninger er hendes egne og ikke SE og HØRs.





Sponsoreret indhold