Nyheder8. november 2012

Bitterfissen er tilbage

Landets mest omtalte blogger spidder kendisverdenen på seoghør.dk
Bethany gider ikke Anne Linnet og hendes blær med alle scoringerne.
Bethany gider ikke Anne Linnet og hendes blær med alle scoringerne.
 Foto: Forlaget TurbulenzSå kan Mascha Vang, Medina, Amalie Szigethy og alle de andre linselus godt begynde at ryste i bukserne.

Landets vildeste blogger er tilbage. Bitterfissen Bethany - der blev danmarksberømt, da hun først anonymt og senere under sit borgerlige navn, Jeanett Veronia Hindberg, gav de kendte stryg og spanking. Det skete både på hendes blog og i bestsellerbogen "En bitterfisses bekendelser".

Choknyt! Bitterfissen afslører sin identitet

Efter det komplet vilde mediepostyr, der opstod over hendes udgydelser, valgte Bitterfissen Bethany at trække sig lidt tilbage for at slappe af og nyde et par velfortjente Fernet Branca-shots.

Men det kan hun ikke finde ud af, har hun indset. Der er simpelthen for mange "grødhoveder" til i den danske kendisverden - og desuden synes Bethany også, at hun bliver nødt til at holde SE og HØR lidt i ørerne, så vi ikke bliver for flinke ved de kendte.

Bitterfissen efter afsløringen: Brysterne er ægte!

Fra i morgen fredag vil Bitterfissen hver eneste uge komme med nye udgydelser på seoghør.dk. Glæd dig. Som Bethany selv ville sige: Det bliver edderbroderemig vildt, gaffelansigter. Skål!

Bitterfissen taler ud til SE og HØR

Sponsoreret indhold