Choknyt! Bitterfissen afslører sin identitet

Denne dejligt vrisne dame har skrevet en bog, som kan blive din - ganske gratis

Denne dejligt vrisne dame har skrevet en bog, som kan blive din - ganske gratis

Foto: Turbulenz

Så er det på sin plads at tage en tre-dobbelt Fernet Branca og skylle den lige ned i løgnhalsen. Danmarks mest omtalte blogger, mennesket, som hidtil har leveret anonyme blogindlæg under navnet "Bitterfissen Bethany Hansen", har søndag kl.19:45 på sin blog afsløret sin sande identitet.

Læs også: Bitterfissen taler ud til SE og HØR

Der har været mange gæt på, hvem Bitterfissen er. Faktisk har jagten på den syrlige tissekone været så intens, at et poker-site i efteråret udlovede en dusør til den, som kunne røbe hendes navn.

Og her kommer det: Jeanett Veronica Hindberg - en ukendt, men nydelig brunette fra Farum. Som på bloggen skriver, at hun har haft det sjovt som anonym - men hun nu vil udfri spændingen, fordi vi alle har andet at give os til. Jeanett har tidligere været udpeget som bagkvinden bag Bitterfissen - og det er hun altså, viser det sig nu.

Læs også: Voice-Mathias: Får sex-tilbud fra Bitterfissen

Bitterfissen begyndte at blogge i sommeren 2011 og nåede hurtigt stjernestatus. Men fik også mange fjender. Rekordmange klik har hun fået på sin blog, hvor hun sviner "speltkusser og meningsfisser" til. For nylig udgav hun en bog, der sælger godt.

Læs også: Bitterfissen: Smidt af Facebook for penis-update

Også kendte fra SE og HØRs univers får én over nakken. Ridepigen Tina Lund, TV-blondinen Mascha Vang og homo-celeben Gustav Salinas er blandt yndlingsofrene.

Det bliver spændende, hvad der sker nu, hvor Bitterfissen er sprunget ud af skabet.


I virkeligheden er Bitterfissen ret pæn ... (Foto: Facebook)


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close