Nyheder30. august 2013

Bitterfissen: The End (Te i numsen)

Bethany takker af og giver læserne en ordentlig opsang
https://imgix.seoghoer.dk/media/9e5f3d7846d94f89bfe7d0e33793f251.jpg
 Foto: Forlaget TurbulenzAlting har en ende. En skovfoged har to, som man siger, og det sørger jeg for, han aldrig glemmer.
I dag skriver jeg mit sidste blogindlæg på SE og HØR. I rundt regnet et år har jeg serveret sandheder og subjektive meninger til jer. På sølvfade. Krydret med en stor portion dobbeltmoral og løgnagtigheder. Det har været en ære at få lov at skrive på yndlingssprøjten, som gennem tiden har været sådan cirka det eneste medie, jeg har orket at have med at gøre - primært på grund af Lise Bondesen, som nu er deserteret til Ekstra Bladet. Derfor skrider jeg kraftedemig også. Mit arbejde her er slut, og jeg må siges at have fejlet!


Bitterfissen: Agurketid, Bøssekarle og ekspertér mig i numsen

For det første har det ikke været muligt at fortælle uhæmmede sandheder og historier om mit farverige sexliv. Dertil er SE og HØRs læsere simpelthen for fuld af ulækker moral og snerperi, så jeg er blevet censureret i hoved og fucking røv! For det andet er det ikke lykkedes at omvende de bollebare mennesker på redaktionen. De slikker stadig mås på alt lige fra hjernedøde Amalie til den talentløse Stine Stripperstang Kronborg. Kraftedemig til at knække sig over. Bethany forsøgte med konsekvens, men lige meget hjalp det. Jeg tror faktisk, at de nød at blive penetreret med de rodfrugter. I særdeleshed Kasper Kobberrød virkede til at have en sund tilgang til auberginer, og derfor tager jeg nu konsekvensen af det og stikker på en velfortjent ferie til en hed Bounty-Ø med Amagerdrengen. To uger med boyband-musik, palmebladsviftende, mørklødede mænd med monsterdillere, drinks i kokosnødder og efterfølgende eksperimenteren med samme. Sådan har Kobberrød nok aldrig fået den før.

Forlorent liv på Facebook

Men romantik til side. Nu sidder der en flok grødhoveder derude i det ganske danske land med behov for at snitte håndled ved tanken om, at Bethany sådan forsvinder. Pøblen, er gode på den måde. De går op i småting såsom lakridspibeforbud og Bitterfisseudgydelser. Bethany er åbenbart det mest interessante, blogstilstanden nogensinde har set, og jeg må bære den byrde på mine fødedygtige hofter, at I render mig i røven, som hjemløse efter brødkrummer. Grødhovedsiden vokser konstant, og selvom jeg dårligt har skrevet på egen blog i over et år, vælter det stadig ind. Så ro i trussen, som min tante altid sagde til min onkel, når han overværede staldknægten bedække Nora Malkeko, jeg løber ingen vegne. Der kommer jo snart "Vild med dans", det skal kommenteres, og hvem skulle måske revse de medieliderlige, hvis jeg forsvandt fra atmosfæren? Jim Lyngvild?! Nu må jeg fandeme le. Gigantdilleren burde vide, at man ikke skal røvpule de høns, man selv skræpper iblandt, eller hvordan er det nu, den lyder? Fuck det. Meningen er god nok. Alle ved, at Bethany er unik og uerstattelig, og man kommer aldrig foran ved at gå i andres skridt. Ej heller Bethanys, selvom mit skridt er helt uovertruffent. Derfor hænger I på mig, som ringlebær på Ole Birk Olesen, den store fede nar.

Det har været en fest, Åndsboller. Vi ses på den anden side - alternativt på den Femøske onanilejr. Skål!

Bitre hilsner fra,

Bethany Hansen og dukkefører Jeanett Veronica Hindberg

PS. Her kan I følge mig fremover: Bloggen
Bitterfissen Bethany
Dukkeførerens Facebookside: Hinsides HindbergOvenstående blog-indlæg er skrevet af Bitterfissen Bethany. Seoghør.dk gør, hvad vi kan for at holde hende langt væk fra vores site. Men det er svært. Ifølge Bethany selv har hun via en villig kontakt i vores IT-afdeling hacket sig ind i vores systemer. Vi gør, hvad vi kan for at finde synderen og skal understrege, at Bethanys holdninger er hendes egne og ikke SE og HØRs.

Sponsoreret indhold