Nyheder30. november 2012

Bitterfissen: Dramadronningen klynkevild

Klynkeklunken har fået Bethany i blækhuset
Bitterfissen Bethany er ikke en frøken-hvem-som-helst.
Bitterfissen Bethany er ikke en frøken-hvem-som-helst.
 Illustration: Forlaget TurbulenzBethany sidder på tønden og er ekstraordinært besk i mundhulen. Ikke fordi den nykårede vinder af 'Voice', udelukkende vandt, grundet hendes coach, LOC, som er noget af det frækkeste stykke mand, Danmark nogensinde har set. Den havde jeg sgu da set komme. Den mand kan jo hamre folk i gulvet, og stadig få kvindfolk til at dåne. Heriblandt Bethany - men nu kan jeg jo også selv svinge en ferm narkosekølle. Så det er noget andet, hvilket det altid er med Bethany.

Bitterfissen: Det er ikke til at bære

Heller ikke TV-serien Forbrydelsens tåbelige slutning giver særlig anledning til bæånde. Den lorteserie kørte de saftsusemig i sænk for længe siden, da Sweateren, gang på gang, skulle foregive at afvise svedige Kaas. Så kan eksperterne tale nok så meget om huller i plottet og fanden og hans pikkestok, men intet er da så utroværdigt som et fruentimmer, der siger nej til en gedigen omgang Kaas-Kæp. Desuden var det oprindeligt Bethany, der var morderen, men som set så mange gange før, blev jeg cuttet af censuren. Kraftedemig typisk. I skulle ellers ha' set Bethany og Nikolaj lave den dyre ude på det fragtskib. Ikke for sarte sjæle, og åbenbart heller ikke for DR1. Vorherre bevares.

Ved du nok om mandens penis? Tjek din viden hos Q.dk

Spøg og skæmt til side, lad os komme til bunden af bundskruen. Og inden I begynder på jeres jammer, så lad mig slå fast, at jeg er fuldstændig klar over min nådesløse trang til gentagelse, men anderledes kan det ikke være, når man henvender sig til Grødhoveder som jer, der skal ha' alting ind med pigtråd og skeer.

Bitterfissen: Belastende eksistenser

Det er den Klynkeklunke af en dramadronning, der i den grad giver Bethany trang til at hænge sig i analslyngen. Jim Lyngvild, som jeg ellers dybt inde i honninghjertet har meget kær - ikke mindst på grund af hans tissemand.

Dagens deal i SE og HØRs shop - 30% på Karmameju Hand Wash Easy

Intime stunder over Wordfeud (Ordudflåd) har vi delt, hæmorider har vi groet i fællesskab over Uffe Buchard (bedre kendt som Fuckhard), og derfor har Bethany også fulgt trofast med på Gigantdillerens Facebook, selvom jeg fra tid til anden er blevet tvunget ud i seriøs druk over hans udgydelser. Men nu er bægeret løbet over, og jeg har knaldet hovedet i tønden i ren afmagt. Tak, spids, om jeg orker mere! Ser I, en almindelig dag på Lyngdillerens Facebook foregår således:

Hvilket sex-humør er du i? Få svaret på Q.dk

1. Jim laver dramatisk svineropdatering om ligegyldig kendis.

2. Flertallet af hans fans brunnæser den så ekstremt, at det burde være forbudt for børn og Bubber.

3. Resten af pøbelen sviner Jim.

4. Ny svineropdatering følger (ofte bliver den oprindelige slettet) fra Klynkevild, der nu raser over, at samtlige eksistenser i hele kongeriget ikke elsker ham. Folk beskyldes for at være tåber eller møgkællinger - alternativt misundelige. Jantelovskortet bruges flittigt.

5. Støttende røvslikning fra lemmingevennerne - i endeløse, bovlamme baner.

6. Jim har nu det reneste numsehul vest for Skåne, og i en ny statusopdatering erklærer han, at han elsker alle, og i virkeligheden er et mildt og kærligt væsen. (Hvilket jeg er tilbøjelig til at tro på, var det ikke fordi, manden lever og ånder for ligegyldig eksponering hos Mediegalskaben)

Rinse and repeat (rens ænder og puds rebet)

Bitterfissens blå bog

I min ukuelige optimisme troede jeg efterhånden, du havde taget Bethanys ord til dig, Jim. Der vil altid være folk, der synes, du er et fæcesfyldt numsehul, og det er sgu da lige meget! Du lukker lort ud på daglig basis, sviner de andre medieliderlige, og er generelt pisseirriterende. Hvordan i Fernethimlens navn kan du forvente at være elsket af alle? Det svarer til, at Bethany skulle forvente julegaver fra Liberalistkusserne og deres brunnæser. Du må denunderlynemig ha' mænget dig for meget med de andre kvægræs-tumper - der er tilsyneladende stilstand på øverste.

Bitterfissen er tilbage

Det korte af det lange: Du er Dannevangs største attention-whore (opmærksomhedsboller), og intet giver mere opmærksomhed end grimme gloser og drama (tag det fra en, der ved, hvad hun snakker om). Det er helt i orden, Jim. Bethany forstår. Men vi skal saftsusemig ha' kappet de klynkeklunker, du render rundt med. De klæder dig ikke. Kom til Gården, så ordner vi det med en fjerkræsaks over et krus Mjød og en omgang kogeflæsk. Du kan gengælde tjenesten med en rystetur på Midgårdsormen. Hvis du forstår sådan en "lille" én. Skål!

Multiorgasme? Se, hvordan på Q.dk

Ovenstående blog-indlæg er skrevet af Bitterfissen Bethany. Seoghør.dk gør, hvad vi kan for at holde hende langt væk fra vores site. Men det er svært. Ifølge Bethany selv har hun via en villig kontakt i vores IT-afdeling hacket sig ind i vores systemer. Vi gør, hvad vi kan for at finde synderen og skal understrege, at Bethanys holdninger er hendes egne og ikke SE og HØRs.

Sponsoreret indhold