Nyheder2. august 2013

Bitterfissen: Bollebare personager og Bjerrehys

Bethany om bollebare personer...
https://imgix.seoghoer.dk/media/9e5f3d7846d94f89bfe7d0e33793f251.jpg
 Foto: Forlaget TurbulenzAlt imens jeg står og messer over de kartofler, jeg skal sælge i grøftekanten senere, kan jeg mærke, jeg føler mig splittet i humøret. Det er Joey Moe. Manden, mit skræv forguder så højt, at der ofte opstår syndflod på Gården.

Joey er rasende på SE og HØR, fordi de uden hans tilsagn har gjort ham til ugens SE og HØR-mand. Nuvel. Det kan godt være, det er en svinestreg af dimensioner, men for første gang nogensinde oplever vi en SE og HØR-mand, der rent faktisk er lækker. Og det skal vi saftsusemig være taknemmelige for!
Ikke at Bethany er typen, der ville sige, at de andre har været grimme, men nogle egner sig bare bedre end andre til at smide tøjet. Bethany og Judith for eksempel.

Men hør nu her, Joey pus! Se det som, at du har taget en for holdet, og jeg lover dig: Bethany havde ikke en gigtplaget finger med i spillet, selvom jeg er klar over, det ligner, jeg er taget med hænderne direkte nede i kokassen. Sladdersprøjten ville bare glæde Bethany, det kan du vel have forståelse for? Og måske kan du forsøge at gro lidt humor på den konto, selvom jeg er klar over, at havde du vidst, du skulle være Ugens Lækkerhaps, havde du nok valgt nogle andre badebukser.

Bitterfissen: Agurketid, Bøssekarle og ekspertér mig i numsen

Men lad os vende blikket fra den ene bollebare til den anden. SE og HØR afslører i denne uge, at Linda P. har bedækket hele København. Det fortæller en tidligere deltagerskøge fra Horehotellet ved navn Simone, som åbenbart stod og manglede penge til en ny skovmandsskjorte, og har lært af Tina Lund-dum, at man kan sælge historier til Sladdersprøjten, hvis man er i pengenød - hvilket man naturligvis er, når man er en gusten realityretarderet. Nogle vil nok mene, tøsen er en klam sæk, andre vil mene, hun er en…klam sæk. Men lad mig sige det sådan: Hvis Linda P har filet skræv på alle kvindfolk i Staden, er Bethany ked af, hun bor på Gården. Og så taler vi ikke mere om det!

Forlorent liv på Facebook

Suzanne Bjerrehys har scoret billige point ved at skrive en klumme i Ekstra Bladet, der går ud på, at hun har opsnuset folks meninger om halalslagtede fjerkræ, sat det sammen til en klumme, og nu giver den som hende, der har ramt hovedet på sømmet, som man siger - Sagt det, ingen andre tør. Vorherre bevares, mand! Den blonde bedstemor gengiver jo netop bare, hvad der er populært at mene i øjeblikket, og Pøblen er dumme nok til at hoppe på den, fordi de er fucking lemminger med behov for at slikke numse på en medieliderlig personage. Akke dog, siger Bethany, og hamrer en flaske Fernet. Den sidste idiot er kraftedemig ikke født endnu. Skål og Smør 40!

PS. Hvis man har læst ugens SE og HØR ved man, hvem der har stjålet Bethanys søndagsdug. Skam dig, Margrethe!Ovenstående blog-indlæg er skrevet af Bitterfissen Bethany. Seoghør.dk gør, hvad vi kan for at holde hende langt væk fra vores site. Men det er svært. Ifølge Bethany selv har hun via en villig kontakt i vores IT-afdeling hacket sig ind i vores systemer. Vi gør, hvad vi kan for at finde synderen og skal understrege, at Bethanys holdninger er hendes egne og ikke SE og HØRs.

Sponsoreret indhold