Nyheder16. august 2013

Bitterfissen: Bethany og den forbitrede pøbel

Bethany er træt af sure miner...
https://imgix.seoghoer.dk/media/9e5f3d7846d94f89bfe7d0e33793f251.jpg
 Foto: Forlaget TurbulenzKan det virkelig passe, at Bethany er nødt til at dirigere den forbitrede pøbel i en mere positiv retning? Den havde jeg saftsuse mig ikke set komme, som skovfogeden også sagde i aftes, da jeg jog en daggammel æbletærte op i røveren på ham.

Helt ærligt, er kraftedemig da træt af sure miner, der påvirker mit ellers så gode humør i negativ retning. Som fx når folket ikke kan se det smarte i pro-ana-fællesskaber på de sociale medier - i dette tilfælde på Instagram. Jamen herregud, syge mennesker med selvskadende adfærd skal jo heller ikke føle sig udenfor. Det må da alt andet lige være bedre at dø af anoreksi i fællesskab end alene - og eksistererede disse grupper ikke, ville vi nok se en hel del flere udspring fra Holbækmotorvejen, end vi gør i dag.

Læs Bitterfissens blå bog her

Det vil jeg æde min gamle alpehue på, at Ibi Støving og Cecilie Frøkjær giver mig ret i. Lad mig sige det på en måde, der er mindre tabubelagt end spiseforstyrrede unge: Det svarer jo til at hænge ovre på Bodegaen - mødestedet for halvretarderede alkoholikere. Vi har alle brug for at være sammen med ligesindede. Det er normalt, og det er der da ikke noget galt i!

I det hele taget er sociale medier noget af det mest fantastiske, der er opfundet næst efter træsprit og speculums. Hvad skulle vi gøre uden folks hang til at dele ALT i deres trivielle hverdag med os andre?

Hvad skulle Bethany gøre, hvis hun ikke kendte temperaturen i bodegaslængets baggårde eller ikke vidste, hvad fanden de åd til aftensmad, om det så bare er en banal omgang af Aldis præfabrikerede lasagne? Jeg ville aldrig ha' en årsag til at drikke. Og se bare på en type som ham "Facebook-fænomenet" Ronni Garner, der er beviset på, at selv den mest hjernedøde eksistens har en form for berettigelse i vores samfund, og samtidig sætter en stor, fed streg under pøbelens tendens til lemmingeadfærd!

Bethany var karantæneramt - læs alt om det her

Jeg føler mig næsten henført til eventyret om "Kejserens nye klæder". Havde det ikke været for Facebook, havde grødhoveder i det ganske danske land ikke været i stand til - i fællesskab - at grine af en mand, der slet ikke er sjov. Det er sgu da fantastisk.
Slet det sidste. Jeg glemte et øjeblik Lasse Rimming. Ude af skræv, ude af hukommelsen, som man siger.

Spindoktor Preben har været på Privathospitalet "Nygart". Det er sådan et sted, man får hældt silicone i patværket, når man ikke har andet kørende for sig. Det var nu ikke derfor, Preben var der - han har ikke behov for mere fyld i patterne, lad mig sige det sådan.
Næeh, Preben gik og var ked over den overflod af pubeshår, han render rundt med bagtil, så han havde sat sig for at få dem fjernet - permanent! Hold kæft, hvor han råbte og skreg i processen. Gag i kæften på ham, for jeg magtede det kraftedemig ikke, og havde det ikke været fordi, jeg var i så glædesstrålende humør, havde jeg revset den klynkende stodder.

Dog fik hele episoden mig til at se med anderledes milde øjne på hende Gingerbusk Søndergaard. Koster det så megen smerte at få fjernet dusken permanent, kan jeg sgu godt forstå, hun lader fisseletten stå i skjul. Desuden er det jo pænt af hende at sætte barren så lavt for os andre.

Det skulle jeg ha' tænkt på noget før.

Skål.
Ovenstående blog-indlæg er skrevet af Bitterfissen Bethany. Seoghør.dk gør, hvad vi kan for at holde hende langt væk fra vores site. Men det er svært. Ifølge Bethany selv har hun via en villig kontakt i vores IT-afdeling hacket sig ind i vores systemer. Vi gør, hvad vi kan for at finde synderen og skal understrege, at Bethanys holdninger er hendes egne og ikke SE og HØRs.

Sponsoreret indhold