Nyheder7. marts 2017

Krise i "Gift ved første blik": Birgitte og Martin er flyttet hver for sig

Afstandsproblemer mellem Birgitte og Martin er ifølge parret så store, at de tirsdag aften valgte at flytte hver for sig i ”Gift ved første blik”
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/martin_og_birgitte.jpg
 Foto: Snowman Prduction ApS/DR

Gensynsglæden var stor, da Birgitte og Martin tirsdag aften genså hinanden for første gang i mange dage.

Men desværre blev glæden kort efter erstattet af frustrationer og problemer for parret i ”Gift ved første blik”. Og nu bor parret ikke længere sammen, selv om det var planen i DR1-programmet.

Planen var, at Birgitte, der bor i Kokkedal, skulle flytte hjem til Martin i Kirke Hyllinge – en flytning på godt og vel 70 kilometer. Det var af flere årsager det mest praktiske – men det fungerede altså ikke i praksis.

Afstanden var for stor – det ville ikke fungere, og derfor valgte Birgitte og Martin altså at aflyse flytte-sammen-idéen.

- Martin så jo gerne, at jeg flyttede ind hos ham i tre uger. Jeg kan ikke bare flytte ind i tre uger, for jeg har noget familie derhjemme, der også skal passes, forklarede Birgitte tirsdag aften i programmet og hentydede blandt andet til sin datter.

- Summa summarum er, at han ikke er villig til at køre mig til Roskilde hver dag eller et eller andet sted, lød det herefter fra Birgitte.

https://imgix.seoghoer.dk/143189480.jpg
 (Foto: Snowman Production ApS/DR1)

Martin og Birgitte flyttede hver for sig i "Gift ved første blik" tirsdag aften. Foto: Snowman Production ApS/DR1

Martin var ked af, at debatten om afstanden ødelagde en ellers hyggelig weekend:

- Fredag og lørdag havde vi nogle rigtig dejlige dage sammen, og der var god stemning. Søndag eftermiddag, da vi er ude og gå en tur, tog jeg det frem, at jeg på lang sigt ser det som et problem det her med transport, fortalte Martin tirsdag aften i ”Gift ved første blik”.

- Fordi jeg så prøver at være lidt langsigtet, så ødelægger det stemningen. Og det fortryder jeg da stort, tilføjede han.

På grund af afstanden valgte Birgitte derfor at flytte hjem til Kokkedal – og parret kan nu kun ses i weekenderne.

Om det lykkes parret at finde og forblive sammen, selv om de nu ikke bor sammen, kan du se, når programmet vender tilbage tirsdag.

Du kan se deltagerne i dette års ”Gift ved første blik”:

Deltagerne i Gift ved første blik - 2017

Sponsoreret indhold