Nyheder2. november 2016

Birgitte Hjort Sørensen om Broadway-debut: Det føles uvirkeligt

Den danske skuespillerinde Birgitte Hjort Sørensen havde en overvældende debut på Broadways teaterscene.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hj.jpg
 Foto: All Over Press

Den danske skuespillerinde Birgitte Hjort Sørensen er i den grad blevet en darling på den internationale skuespilscene de seneste år.

Og efter roller i både kultserien "Game of Thrones", "Vinyl" og sangfilmen "Pitch Perfect 2" har den blonde skuespillerinde netop haft debut i Broadway-showet "Les Liaisons Dangereuses" (Farlige forbindelser, red.).

En debut, som på mange måder var overvældende for hende, skriver hun i et nyt opslag på Instagram.

Her har den 43-årige Birgitte Hjort Sørensen delt et billede af "de skrå brædder" på Booth Theatre, hvor hun selv så sit første Broadway-show for seks år siden.

- Søndag aften var premiereaftenen på "Les Liaisons Dangereuses" og min Broadway-debut som performer, og jeg får nu lov til at stå på denne scene hver aften, mens jeg forsøger mit bedste på at give, hvem der end sidder på mit gamle sæde, en lige så god oplevelse - og selvfølgelig også alle andre, skriver Birgitte Hjort Sørensen i opslaget.

I showet spiller den blonde dansker rollen som Madame de Tourvel og optræder side om side med den prisvindende skuespiller Liev Schreiber, som er kendt for sin rolle som Ray Donovan i serien af samme navn.

- Det føles, som om en cirkel er sluttet, og jeg er ovenud taknemmelig. Og ja, jeg ved, at jeg har skruet godt op for filteret, og at billedet ser uvirkeligt ud. Sådan føles det. Uvirkeligt, skriver Birgitte Hjort Sørensen om oplevelsen.

Du kan se Birgitte Hjort Sørensens Instagram-opslag her

Sponsoreret indhold