Birgitte Hjort Sørensen jubler over Broadway-rolle

Birgitte til premieren på HBO´s \

Birgitte til premieren på HBO´s "Vinyl" i New York 2016

(Foto: All Over Press)

Skuespillerinden Birgitte Hjort Sørensen har med sin strålende karriere nok at smile over, men nu kan smilet blive lidt bredere hos den 34-årige "Borgen"-stjerne.

Den danske skuespillerinde har nemlig landet en rolle på de skrå brædder i New York, og dermed får hun sin debut på Broadway. Det skriver flere amerikanske medier, heriblandt Broadway World, og på Instagram bekræfter skuespillerinden nyheden med stor jubel.

- This blows my mind, skriver hun på det sociale medie, hvilket kan oversættes til, at hun er glædeligt overvældet over nyheden. Til billedet tilføjer hun desuden hashtagget #taknemmelig.

Birgitte Hjort Sørensen skal ifølge Broadway World medvirke i opsætningen af stykket "Farlige forbindelser", der også kendes under titlen "Les Liaisons Dangereuses", hvor hun skal spille rollen som Madame de Tourvel.

Hjort kommer til at dele scenen med blandt andre Janet McTeer og Liev Schreiber, der begge er erfarne og prisvindende skuespillere.

Og ifølge stykkets instruktør, Josie Rourke, er danske Birgitte Hjort Sørensen den helt rigtige person til rollen af flere årsager.

- Birgitte er en af de mest magnetiske, sanselige og intelligente skuespillere, jeg nogensinde har arbejdet med, og idéen om at introducere hende til New Yorks publikum og til Broadway er enorm spændende, siger Josie Rourke.

Instruktøren har tidligere samarbejdet med den danske skuespillerinde i stykket "Coriolanus", som havde skuespilkometen Tom Hiddleston i hovedrollen.

Birgitte Hjort Sørensen har senest været i vælten internationalt i sin kortlivede rolle i hitserien "Game of Thrones".

Se skuespillerindens billede her: 

This. Blows. My. Mind. #grateful

Et billede slået op af Birgitte Hjort Sørensen (@bhjortsorensen) den

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close