Nyheder4. august 2016

Birgitte Hjort på sommerlejr

Skuespillerinden Birgitte Hjort Sørensen besøgte tirsdag en af Red Barnets sommerlejre, selv om hun for tiden er en travl dame.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-75144_cis_p0.jpg
 (Foto: All Over Press)

Selv om den danske skuespillerinde Birgitte Hjort Sørensen kan skrive roller i HBO-serier som "Game of Thrones" og "Vinyl" på CV'et, har hun ikke for travlt til at besøge Fredericia og en af Red Barnets sommerlejre, som i øjeblikket afholdes der.

Det kan man se på "Vinyl"-skuespillerindens Instagram-profil, hvor hun i høj solskin står og spiser is sammen med et af de børn, der bruger sin sommer på lejren.

- Gratis is er bare en af de fordele, der er ved at være ambassadør for Red Barnet, skriver Birgitte Hjort Sørensen til billedet.

Siden foråret i år har hun været ambassadør for velgørenhedsorganisationen. Skuespillerinden har desuden tidligere udtalt til Red Barnet, at hun ønsker at være med til at sætte fokus på børns ret til uddannelse.

- I dag var jeg heldig nok til at møde de mest fantastiske børn og nogle virkelig seje frivillige på sommerlejren i Fredericia. Sikke et imponerende arbejde de gør, når de giver mindre privilegerede børn nogle vidunderlige ferieminder. I har min evige respekt, skriver skuespillerinden, der for alvor slog sit navn fast i Danmark med tv-serien "Borgen", desuden på sin Instagram-profil.

Red Barnet afholder hvert år adskillelige sommerlejre for børn, der blandt andet på grund af deres forældres økonomiske situation ikke rejser væk i sommerferien.

Birgitte Hjort Sørensen er blot én af velgørenhedsorganisationens ambassadører, der også tæller blandt andre kronprins Frederik.

Billedet fra sommerlejren kan ses på Birgitte Hjort Sørensens egen Instagram-konto lige her:

Sponsoreret indhold