Nyheder17. maj 2013

"Big Brother": Vinderen er fundet

Efter 104 dage i det overvågede hus løb favoritten med sejren
Skuffelsen var til at spore i Silas og Victors ansigter, mens Bjørn jublede over sin sejr.
Skuffelsen var til at spore i Silas og Victors ansigter, mens Bjørn jublede over sin sejr.
 Foto: Mikael Rieck



Kanal 5 havde stillet an til et brag af et finaleshow torsdag aften, da der efter 104 dage skulle findes en vinder af "Big Brother 2013". Både finale og fest levede til fulde op til forventningerne.

Udenfor det overvågede hus i Skovlunde ved København havde flere hundrede seere taget opstilling for at følge med i den sidste afgørende time.

Silas, Victor og Bjørn beboede som de sidste tre huset, og mens de udstemte deltagere og René Dif indtog scenen udenfor, fulgte de tre finalister med på en skærm fra husets røde sofa.

Nok var der tre mænd om budet, men allerede fra showstart var der ingen tvivl om, hvem der ville løbe med seernes stemmer og sejren.

Fik du set de vilde sexscener fra "Big Brother"-huset?

Hver gang Bjørn tonede frem på storskærmen lød der et brøl af dimensioner fra piblikum udenfor. Hans navn blev jublet hele vejen igennem det halvanden time liveshow, før Anne Kejser åbnede kuverten med vinderens navn.

Som de råbende tilskuerede håbede, løb Bjørn med sejren og den halve million, og han kunne efter tre en halv måned endelig gå ud i frihed til sin mand Henrik.

Oprindeligt skulle pengene bruges på brylluppet, men da de to blev gift inde i "Big Brother"-huset for nylig, bliver det spændende at se, hvad den overraskede vinder vil spendere pengene på.

Efter liveshowet kørte vinderen og alle deltagerne i bus til Peter Birchs bar Cheap, hvor de fejrede Bjørn og de andres genvundne frihed med fri bar og fest.

René Dif: Lægger stilen om

Sponsoreret indhold