Nyheder19. april 2013

"Big Brother"-Hartmann: Kærester med Phillip

Frisørfrækkerten kan alligevel ikke undvære sin sexfyr
Hartmann var egentlig færdig med Phillip - men nu er de kærester.
Hartmann var egentlig færdig med Phillip - men nu er de kærester.
 Foto: All OverTorsdag aften blev hotte Hartmann stemt ud af "Big Brother" for anden gang. Efter at David og Ronni blev smidt ud, fik hun sammen med tre andre tidligere deltagere en chance mere i huset.

Men det blev en kort fornøjelse for den kønne viborgenser, og hun er nu ude i friheden igen. Det gør hende dog ikke så meget, for der er en vis persons selskeb, der trækker mere end "Big Brother".

- Jeg er faktisk sammen med Phillip lige nu, og jeg bliver i hvert fald ved ham hele weekenden, siger en tydeligt forelsket Hartmann til seoghør.dk.

"Big Brother"-Hartmann: Færdig med Phillip

Inden hun kom ind i huset igen, nåede de at have to-tre weekender sammen, og det fik frisøreleven til at ændre mening om sin kåde københavnerknægt.

- Vi er bare kommet SÅ tæt på hinanden. Men en af os bliver nødt til at flytte, ellers kommer der altså ikke til at fungere, siger hun.

De har dog ikke bestemt sig for hvem af de to, der skal rykke teltpælene op. Men det gør de snart, for de blev officielt kærester i morges, da han overraskede hende live i morgenradio på The Voice. Og Hartmann vil have forholdet til at fungere.

Se Hartmann og Phillips første knald

Mens Phillip stadig var i "Big Brother"-huset, hoppede hun i kanen med muskelmanden Victor. Hartmann og Phillip var ikke kærester på det tidspunkt, men hun har alligevel fortrudt det lige siden.

- Jeg er 100% Phillips. Og efter min lille upser med Victor, er det vigtigt for mig at vise ham det, fortæller lækkerheden.

Da de to turtelduer begge var i huset knaldede de løs i kaninhulen, men det var ifølge Hartmann selv "aldrig vild hanky-panky" pga. kameraerne. Men ude i virkeligheden får den fuld gas.

- Vi har fået testet, om han kan rykke mig ordentligt rundt. Og det kan han virkelig, griner frisørfrækkerten.

Se hvilke stjerner, der også lige er blevet kærester

Sponsoreret indhold