Nyheder8. marts 2013

Big Brother-Hartmann: Færdig med Phillip

Den udstemte frisørgodte venter ikke på sin sexfyr
Frække Hartmann er klar til andre fyre end Phillip
Frække Hartmann er klar til andre fyre end Phillip
 Foto: Krestine Havemann/SBS TVI aftes blev hotte Hartmann stemt ud af "Big Brother" og væk fra Phillip, som hun har byttet mundvand med siden begyndelsen. Det er samtidig enden på de to turtelduers forhold.

- Vi har begge vidst, at når en af os røg ud, var det slut, siger frisøreleven fra Viborg.

Afstanden mellem dem er simpelthen for stor til, at hun tør give det et forsøg. Og så taler Phillips fysik heller ikke til hans fordel.

- Jeg har altid haft et problem med lave drenge. Men han er jo charmerende, så jeg ville nok godt kunne have sex med ham uden for huset, men det ville aldrig være blevet mere end det, siger baben og fortæller, at hun i starten ikke mente, Phillip var noget for hende.

- Han var så slesk og gik efter alle pigerne. En værre player var han, griner Hartmann.

Men han var alligevel den af drengene, som hun helst ville have sex med, og da det viste sig at være gengældt, kom der hurtigt lir på lagnerne.

- Jeg tænkte: Okay, hvis vi har lyst til hinanden, hvorfor så ikke bare gøre det?

Se Hartmann og Phillips første knald

Og så sagt så gjort. Efter en våd aften i spaen hoppede parret i hulen og knaldede under dynen. Men kameraerne satte en stopper for parringsritualet.

- Vi kunne jo ikke gøre det ordentligt. Det var aldrig vild hanky-panky. Men han er en dygtig dreng, fniser frisørsilden.

Alligevel har hun ikke tænkt sig at vente på ham.

- Jeg vil gerne have snakket ud med ham, så jeg er helt afklaret, inden jeg går ud og er sammen med en masse. Men jeg venter ikke på ham. Hvis det føles rigtigt, kan jeg sagtens være sammen med en anden fyr, inden Phillip kommer ud, siger Hartmann.

Frække "Big Brother"-tøser: I laver porno


Sponsoreret indhold